Born leader..

Publicerat: 2011-05-27 Kl: 18:01:48 | I kategori: Allmänt

Åhh va fin hon är! Duktiga Demeter - idag gick hon först, före "storpojkarna" Limit & Mille, hela vägen ut på vår uteritt. Bara på slutet turades hon och Mille om att gå först, då var hon nog allt lite trött i benen. i galopperade bland annat över en stor äng - som en klocka. :)

Fina tösen

Igår blev det alltså inte inlägg då vi snabbt åkte till min syssling Charlotte uppe på Värmdö för att fira hennes födelsedag så fort vi var färdiga med alla hästar. Mycket trevligt och god mat!

Hann iaf med att rida hela sex hästar innan vi for igår. Först hoppning på Demeter - gick kalasbra! Dressyr på Memo, Rangun & Mille. Elton fick ut och galoppera på en härlig skogsväg & Navange prövade jag mig på att hoppa. kan säga att det var en upplevelse - Han har enorm galopp! Blev lite trångt i 5-50 som vi ställe upp :P

Idag la jag ut fem galoppbommar som jag jobbade honom på - på slutet gick det verkligen kanon. Han kan iaf hoppa hus den hästen! Har ju riktig hoppstam också.

Idag fick Elton prova på en ny ryttare då jag bad Elin F följa med mig ut en sväng då jag red Rangun. Gick kanon och vi galopperade genom en av hagarna.

Sedan red jag, Fia & Ange ut på Demeter, Mille & Limit även detta gick som jag skrev tidigare mycket bra! Hästarna tycker det är toppen att få komma ut i skogen :)


Mmm gott med gräs!! Rangun & min gammla älskling Helios bilden togs för ca 2år sedan.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0