Blått var det här!!!

Publicerat: 2011-05-29 Kl: 21:23:42 | I kategori: Allmänt


"Dagens skörd" ;P
hehe..

Idag var det alltså final i Div 1 dressyren i Katrineholm. Mille var först ut i MsvC:2, han kändes riktigt fin med lite "halvmissar" i de enkla bytena där det blev lite få skrittsteg. Lite trött var han väl även i sista galoppökningen men överlag helt klart bättre än i Gripen för ca 2 veckor sedan. Resultatet - 59% :/ man har slutat att förvånas. Detta var väl något man lite förutspådde med tanke på vad det var för dommare då de håller nere poängen.Så trist med dessa domare!! men det är en del av sporten och förhoppningsvis blir det  såsmåningom förändring så de använder skalan bättre.
Har "puffat" på mamma då hon nu sitter i distriktsstyrelsen och de har ju ändå en del att säga till om och kan iaf ta upp, ifrågasätta och driva frågan. Så vi såsmåningom kan få en jämnare bedömning :)

Sedan Ranguns tur i MsvB:4, vi var första ekipage och han kändes riktigt fin på framridningen. Travprogramet var jag väl inte helt nöjd med då vi hade lite ojämnt flyt och känslan inföll sig inte  riktigt som jag önskat - lite matt kanske jag ska förklara det som. Galoppen däremot var jag kanonnöjd med och bytena kändes fina och på rätt plats osv. Har gjort bättre starter men även betydligt sämre - slutresultatet blev hela 55% Haha jag bara skrattar åt det :P Endast två stycken tog sig över 60% i MsvB!! Fia på Arrobell som blev tvåa på drygt 60% och vinnaren som fick hela 62%

Det ena laget slutade iaf på andra plats idag och även i det totala efter tre omgångar! I det laget red Dorthe Pedersen på Mr Atom & maria Granberg på Lille Castor i MsvC och Fia/ Arrobell samt jag/Rangun. Ett resultat tar man ju bort och idag föll då såklart lotten på min ritt :P En hel drös med rosetter blev det då iaf om det nu gör att det känns bättre? :/ jaja sen kan jag ju fortsätta att klaga på en fruktansvärda musiken som spelades och att organisationen på tävlingsplatsen var ganska bristfällig osv men men.. Alla gör säkert sitt bästa :) Vi hade iaf tur med vädret!

Kameran följde med mamma och Fia på en liten roadtrip så förhoppningvis för ni lite mer bilder imorgon och absolut senast på tisdag. Tyvärr blev det ingen film på Ranguns ritt då mamma var ansvarig - hon stod med den som ett halsband - glömde bort :S


Såhär "spökade" Ange & Maria ut Arrobell inför Fias träningspass i fredags :/ Stackars pålle - Barbiehäst på riktigt!


Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Carina och Ebba

Kalasbra jobbat!! :) Tycker det var poängsnåla domare. Kram

2011-05-29 @ 21:54:33
Postat av: Carina och Ebba

Kalasbra jobbat!! :) Tycker det var poängsnåla domare. Kram

2011-05-29 @ 21:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0