Ändrade planer för morgondagen..

Publicerat: 2011-05-06 Kl: 21:56:09 | I kategori: Allmänt

Vi trodde det skulle bli sent imorgon, att sista klassen inte skulle börja före fyra typ osv.. Nu är startlistorna utlagda och det är massor av strykningar. Nu rider sista ryttaren typ halv fem :S Blir visserligen inte så sent men planen sprack.
Ja skulle ju ha lektion för Ebba på morgonen bland annat. Vi måste nu åka ifrån Ekelund kl.10.

Jag & Limit ska starta MsvC:2

Med Rangun är det MsvB:4 som gäller!

Idag red jag Rangun ett pass för mamma tillsammans med Fia på Arrobell, Rangun var mycket fin och även Arrobell då Fia red hela tiden( hon var lite lat)

Efter lunch red jag först Demeter bakom Fia & Mille ut en sväng när vi kom tillbaks red Fia en stund på banan medans jag bytte häst. Nu var det dags för vår nya förmåga - Elton - jag ledde honom upp i skogen bakom Mille där jag sedan hoppade upp och vi skrittade runt "Unghästrundan" travade även en bit på grusvägen hem sedan :) han skötte sig exemplariskt - jag tror han kan komma att bli en mycket trevlig individ i vår verksamhet.
Han fick nu ikväll flytta upp i stora stallet, vi släppte även ihop honom med Navange på em vilket gick mycket smärtfritt och de hade superkul och ville inte alls komma in.

Fia red Navange på banan, skulle hoppa men sadeln jag valt låg inte helt ok så det blev bara några språng. Sedan hade jag och mamma "Ungdomsprojektet mellan 16-17. Jag hade en dressyrgrupp och mamma en hoppgrupp på utebanan.

Efter passet hade Fia varit snäll och fixat Limit så det bara var att sitta upp och rida :D Han var riktigt fin ifrån början och jag red inte så länge. Imorgon gäller det!

Nu är det sovdags för min del - mycket trött nu.

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Ebba

Nu har vi alltså Elton John i hagen!! ;) Haha

2011-05-07 @ 14:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0