Var är ni? och varför måste det blåsa hela tiden!!!!!

Publicerat: 2011-03-25 Kl: 21:30:14 | I kategori: Allmänt

halloj på fredagskvällen!

Ser i statistiken att läsarna har minskat de senaste dagarna :( Har nir mkt att göra eller har inläggen blivit för trista kanske?

Idag har det varit en lång dag (börjar kännas lite onödigt att skriva detta då det ALLTID är långa dagar på Ekelund) men men.. Startade dagen med "småknoddarna" - Rokii & Tiger. Ville prova på tömkörning men ändå ha sadel på, plus att vår tömkörningsgjord säkert är typ en halvmeter för lång. Kom på en superlösning innan jag somnade igårkväll, en sån "grimmskaftshake" som jag fäste i förbygelringen på sadeln. Därigenom trädde jag tömkörningstömarna så de kunda löpa fritt. Killarna skötte sin mycket bra och då jag var färdig med min lilla tömkörning kom Sofia och hjälpte mig att hålla i medans jag först hängde på dem och hon ledde runt mig och sedan avslutade jag med att sitta på dem då de stod still. Duktiga!

Vi hann även med Poseidon innan lunch - hästen med enorm trav! Gick bra, ett litet försök ifrån hans sida, men Fia var snabb och sedan var han from som ett lamm :) Travade en bit också.

Poseidon!

Efter lunch skulle jag rida ut en sväng på Rangun då det började snöa, då jag var vid brevlådorna kom det som en vägg med snö och typ orkan vindar så när jag var vid Lilla Koltorp var jag tvungen att vända för jag såg absolut ingenting och det blev svinkallt. Så han fick iaf ut och springa lite i snöstormen och sedan när jag kom tillbaks skulle jag ställa honom på skritten - när vi kom ut i stallet var himmlen blå och solen sken.. Typiskt.

Limit fick gå ett lätt dressyrpass i ridhuset på em - ut med halsen och fromen är temat med honom.

Ebba red lektion på Gordon strax efter fyra i 1h. Gick bra och imorgon ska hon rida igen kl.10 :) Hårdträning inför söndag.

Innan dagen var helt slut i stallet så borstade jag de små lortiga ponnyerna och dammade av en gammal repgrimma och hade lite ledträning på ridbanan, de tycket båda det var spännande med en kvällspromenad. Tiger fick en ny lite mindre grimma då den han hade var lite stor så han hade lyckats få ner den så han hade den som ett bett då jag tog in dem ifrån hagen :P

Nu ska jag försöka se på en film som Anders hade med hit till Ekelund samtidigt som jag förbereder morgondagens GK-kurs.

Kram Madde Jag och Aramis på Strömsholms terrängbana!
Kommentarer
Postat av: Ebba

Det var ett mycket roligt pass! :)

2011-03-25 @ 22:12:58
Postat av: Ingunn

Trist med blåst, nu känns det som om vi alla behöver några dagar med sol och fint väder. Snö går bort, helt enkelt, nu räcker det!

2011-03-26 @ 14:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0