utan snus i 14 dgar sa vi forsmakta pa denna o

Publicerat: 2011-03-31 Kl: 09:55:36 | I kategori: Allmänt

Eller vad var det som stod pa flaskposten i pippi filmen?(Jocke star for det dar med snuset hoppas det stammer) Ja ja det ar inget synd om oss vi ar pa semester. Tur att vi har sa duktiga tjejer :-) men vi har verkligen inte haft tur med vadret. Hittills en em med sol. Forra gangen vi var i Thailand sa tyckte vi att vi hade mkt daligt vader sa nar jag fick tag i tva sista minuten biljetter i slutet av mars nar det aldrig regnar.......idag har vi tyckt att vadret ar super....moln och uppehall man kraver inte sa mkt nar man varit med om regnstorm i Thailand. Sov daligt i natt. Detr var sa tyst ingen storm...Nu ar strommen tillbaks dock har stromkabeln gatt av till vatten forsorjningen. Vilket betyder att vi har inget vatten. Idag stallde de in en stor tunna i vart badrum sa ikvall blir det skopadusch.
Idag har vi gatt ca 7 km till byn for att ata lunch en promenad utmed stranden ca 0,5 m av stranden har forsvunnit i hojd. Motte inte en kotte det kanns som vi snart ar de enda turisterna kvar pa on. De flesta har stuckit har ifran men vi har bestamt att stanna har tiden ut. Koh Jum eller Ko Pu som man ocksa sager. Dessvarre sa har det varit sa daligt vader att de ej har kunnat aka till Krabi o handla till resturangen. Slut pa wiskey etc sa ingen irish coffe pa lange. Igar sa akte vi moppe till byn och inhandlade en flaska thailandsk cognac som de fick gora irish pa. Gick faktiskt ner.
Vi har i allafall haft tur som ej var pa KoSamui nagra kompisar till oss hann darifran precis innan det varsta ovadret. Tydligen sa har militaren gatt in och evakuerat on. (Madde haller oss uppdaterad vi ar lyckligt ovetande)
Manga varma halsningar Ann o Jocke 
Kommentarer
Postat av: Madde

Jag kan göra mina supergoda Irish när ni kommer hem!!

2011-03-31 @ 19:57:54
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Ann

Later bra for nu ar aven gradden slut men det blev helt ok. Diet irish

Kram

2011-04-02 @ 09:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0