Tuareg med stort T!!!

Publicerat: 2011-03-20 Kl: 20:25:52 | I kategori: Allmänt

Go söndagkväll allesammans!

En trevlig dag är snart till ända. Idag har vi alltså varit iväg på en lokal dressyrtävling för häst i Strängnäs på Zeger ridcenter och Gripens RF. Hästarna som fick följa med var som sagt "Limit" & "Ture" båda för en start i LA:1.
Limit skulle egentligen Fia rida, är ju hennes häst, men då hon inte är så sugen på att tävla dressyr och speciellt inte i Div 1 laget så fick jag nu rida :) Ture är ju en av våra fina ridskolehästar och han fick följa med då min "dressyrhäst" Mille inte vill jobba tillsammans med sin matte för tillfället :S
Att ta med Ture var ett mycket bra initiativ av mig - VI BLEV 6:a PÅ 66,32%
Kan tilläggas att han inte tävlats sedan han bodde hos sin gammla ägare, och att han inte ens åkt ifrån Ekelund sedan han kom. Han traskade ändå så snällt och fint in i transporten och var faktiskt finare på framridningen än vad han varit de få gånger jag ridit honom hemma innan..


Framridningen..

Fin va?? Ni får bludna för att jag "står på tå" när kortet tas :s

Galopp på framridningen!

Trav på "ponnyn" han är ju iaf 20cm lägre än Limit 175cm :P

Fia filmade ritten som jag lägger in senare ikväll..

Protokollet blev såhär:


Inte så pjåkigt va? 7:or rakt igenom på det allmänna intrycket :D



Limit var ju faktiskt först ut av pållarna och han var kanonfin på framridningen. Han blev lite spänd då jag kom in på banan men vi redde ut det tills det var dags att starta.. Han kändes super förutom en onödig miss i första mellantraven, ändå tills vi kom till slutet på den ökade skritten då någon på läktaren drog i en "kardborre" så han spände upp sig och hoppade åt sidan.. Personen som gjorde detta tyckte uppenbarligen inte att det räckte utan gjorde det igen då jag kommit några meter till och just skulle fatta galopp vilket resulterade i tvärstopp och en del disskusioner :( Väl igång i galopp, från C, kom vi till M där en unge på läktaren då gapar rakt ut :S Så han far iväg.. Resten gick ganska smärtfritt, tycker det är så trist när folk inte kan sitta still och vara tysta på läktaren. Att folk rör lite på sig eller går är egentligen inte så farligt utan det är LJUDEN som speciellt Limit exploderar av.
Mycket 7:or  förutom på de här tråkiga missarna - hade vi inte haft detta kan jag nog ändå säga att vi iaf fått ca 70% vilket lett till seger isf.. Nu blev resultatet istället 61,05%


Limited Edition

Snygging!!



Bara att ta nya tag!!!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Maria Granberg

jag vet bara ett alternativ.. DU borstaaar! haha ;)

2011-03-20 @ 20:54:13
URL: http://lilchis.blogg.se/
Postat av: Ebba

Fina Ture :)

2011-03-21 @ 20:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0