Trött

Publicerat: 2011-03-21 Kl: 21:36:08 | I kategori: Allmänt

Ja vad säger man.. Kom hem tjugo över åtta efter en lång dag i blåsten på Ekelund. Började morgonen med att rida Rangun i ridhuset - "en truddelutt" som jag sa till Fia men jag menade ju ett dressyrpass :P
Sedan stallfix osv.. Vi äter nu lunch i kafeterian eftersom vi har så många praktikanter :)

Imorgon så åker ju mor och far på en mycket välförtjänt semester.. De ska vara borta i två veckor och åker såklart till sitt favoritställe - Thailand. Mamma hittade billiga biljetter för bara några veckor sedan. Detta behöver de verkligen då deras jobb inte är en vanlig människas 8-5 jobb eller hur man  jobbar som "normal" arbetande.
Till att börja med kan väl alla hålla med om att pappa ser ut som  om han bär något på sina axlar så "krokig" som han är när han går omkring, mycket skoning och annat tungt jobb.
Mamma har ju inte samma tunga arbete som pappa men låånga dagar och väldans mycket att ha i huvudet. Tex måndagar - hon kommer ut till stallet vid 8, då ridning, stallfix eller lektion. Sedan lunch och efter detta ridning, kanske nån träning och pappersarbete såklart. Hon brukar äta middag vid 17 eftersom första lektionen börjar 18'00, sedan lektioner fram till 21-21'30. Långa dagar alltså - det brukar ju även bli en del dataarbete innan det är sovdags på kvällen också.
Många eller ja kanske de flesta förstår verkligen inte hur enormt mycket jobb det är med en sådan verksamhet och anläggning vi har..


Fia krattar gången..

På em kom det två nya förmågor till Ekelund!!! Tiger (med engelskt uttal) och Rokii har anlänt, lite trötta och omskakade efter 2h i transport. körde ju igång med mina elever så fort de åkt så jag hann tyvärr inte bekanta mig så mycket med dem idag. Efter min barngrupp hade jag ju som vanligt mina "dressyrelever" som var så duktiga :)
Efter mina lektioner fick Tiger ett täcke då han blev den som fick bo i utestallet och jag gjorde även höpåsar till honom :) Hann hälsa på dem en liten stund och knäppa varsin bild med min kamera  innan det var dags att fara hem, Ebba åkte med till Mc Donalds som vanligt!


Liten Tiger i innetäcke som jag hoppas han inte ätit upp imorgon - han äter tydligen täcken, grimmskaft ocv :P

Rokii bor nu precis innanför "huvudingången" i stora stallet. Där Kolibri stod tidigare och innan henne Wega. Han blev genast god vän med Memo sm står bredvid :)

Imorgon ska dessa godingar få se sig omkring i ridhuset, blir longering de första dagarna så de lär sig detta och sedan lite tömkörning innan det blir till att börja "klättra" på dem :) Kul kul!

Nu ska jag hoppa i säng innan ögonen går helt i kors..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: sofia

:) nog märkte jag iafl att Tiger va sugen på o smaka grejer han förskte smaka på simsons fårskinnspadd så nu blir det inget mera hngande av hans utrustning på den boen iafl :)

2011-03-21 @ 22:47:30
URL: http://stallsimsalabim.cybersite.nu/
Postat av: Ebba

SÅ söta!! :)

2011-03-22 @ 06:32:05
Postat av: Carro

Är rokii ridskole häst ?

2011-03-22 @ 21:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0