Tisdag

Publicerat: 2011-03-29 Kl: 19:35:52 | I kategori: Allmänt

Idag har jag och syster varit helt själva i stallet med alla pållar.. Båda våra praktikanter var nänmligen sjuka..
Gick iaf bra, vi gjorde stallarna på fm och sedan åt vi lunch med farmor innan vi fortsatte med motionering av hästarna.. Jag började med att släppa Rockii och Tiger i ridhuset så de fick galoppera av sig lite medans jag passade på att kratta spåret. Sedan borstade jag av lortgrisen Tiger och tömkörde honom - gick bra, hängde även lite på honom. Jag hade ju tänkt promenera ut en sväng på dem båda men det vräkte ju ner snö och regn om vartannat så det kändes inte så lockande :S Rockii fick nöja sig med att srpinga i ridhuset och sedan borstade jag honom nu innan jag åkte hem. Han var så duktig och lät bli att käka på grimskaftet - vad tror ni händer då - Jo då kommer hans boxgranne Memo och börjar dra och bita i grimmskaftet istället. Hopplösa djur, då ville ju Rockii också tugga..

Bild på Rockii ifrån gårdagens tömkörning. På söndag ska Ann som äger de fina ponnyerna komma på besök för att se hur de mår och utvecklats så här långt, då hoppas jag på att kunna visa dem lite ridna :)

Limit var mycket fin även idag och jag bytte stång på kandaret vilket gjorde en del skillnad så den vanliga fasta stången jag hade igår blev lite för skarp/stum i hans mun. Han känns verkligen som något alldeles extra och jag hoppas syster låter mig fortsätta rida och utveckla honom :) Med lite tur kanske en film och lite bilder på oss två kan ordnas under veckan. Juste! kom på nu att jag skulle ringt Pether idag.. får bli imorgon istället.

Fia & Limit på tävling 2010.

Rangun fick gå ut en sväng idag men han var helt knäpp, han som brukar vara lugn och tycka att det är superkul att få gå ut :S Så nu ryker havren för hans del!  Funderar även skarpt på att brodda av honom, Mille och Limit så han kan få gå ut med dem igen. Då gör han av med en del energi på att leka..

Bild ifrån igår då han fick springa i ridhuset. Han lyssnar extremt bra på rösten och så fort jag sa "galopp" så satte han  igång i galopp och galopperade runt runt..

Innan jag åkte hem visade jag en ny elev runt och hjälpte henne med att förbereda hästen osv.. Fick även hjälpa de andra i den gruppen då flera var sena och hästarna lite leriga efter en dag i hagen.. Viktigt att komma i god tid så man hinner förbereda hästen ordentligt och även bekanta sig lite med den innan ridpasset börjar.

Sabina skulle iaf komma nu på kvällen så imorn är vi då minst tre om inte Maria kryat på sig ännu.. Imorgon har jag GK kurs också så det blir en sen kväll för både min och Fias del då hon har mammas onsdagsgrupper.

Ska försöka göra ett tidsinställt inlägg med lite härliga gammla bilder som kommer på fm imorgon!!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0