Ponny på G?!

Publicerat: 2011-03-08 Kl: 19:50:13 | I kategori: Allmänt

Japp japp.. Idag var hon som föder upp ponnyer hos oss för att titta och prata lite och det kändes mycket bra, superkul och självklart spännande.. Alla tycker väl jag är galen som vill ha ponny men hallå varför inte? Så mycket enklare med en liten häst jämnfört med typ Mille :P Jag har alltid "brunnit" lite extra för ponnydressyr tycker självklart att detta ska bli så kul. På lördag ska jag åka för att titta på de fina ponnyerna :) Förhoppningsvis får ni sedan se mig strutta runt på små ponies inom en snar framtid.

Typ såhär kanske? ;P hehe jag på min fina gammla ponny - Armstrong "Amsen". Tror detta togs vid invigning av ridhuset. Jag och Amsen tävlade t om LA dressyr, kanske att jag red FEI's Inledande prog. för ponny en gång också :) Många år sedan nu..

På morgonen handlade jag först mat till gymnasiet och sedan blev det ett dressyrpass på Rangun, bland en massa skräp - hinder :S Gick bra han fick gå på ordentligt framåt, precis som igår på Arphus. Blev ett ganska kort men mycket intensivt pass.
Till lunch lagade jag köttsoppa med ugnsbaguetter, blev smaskens! Hade lektion för Emma på sin Sixten på em, hon fick inte riktigt till det så jag satt upp på honom några varv - inte helt lätt ponny men Emma gör ett jättebra jobb med honom. Han är ju pytteliten också, vet inte hur hög men han är ju supersmäcker men gick ju bra ändå..

Sedan hade jag teori med "projektet tjejerna! idag pratade jag om vad man ska tänka på osv då man ska köpa häst/ponny. Ett ämne man kan tala läänge om :) Men mycket viktigt då alla självklart skulle vilja ha en egen ponny om de fick men handlar ju om så mycket mer än det först och främst måste man ha föräldrar som är intresserade och är villiga att lära sig och framför allt har tid att ställa upp. För att ha häst tar massa tid och kostar självklart ganska mycket pengar.

Nu har jag just klämt i mig en stoor semla!
Mmm.. Någon annan som ätit semla idag??

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Christina

jag har inte fått ngn semla idag :(

2011-03-08 @ 20:48:08
Postat av: Emma K

Tack så mycket. ;) Han är faktist HELA 137 och en halv cm. ;)

2011-03-08 @ 20:54:47
URL: http://emmakjellin.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha ok tack Emma!



Christina då :( du får klaga hos "the Boss" eller kanske hos pojkvännen.. Semla måste man ju äta :)

2011-03-08 @ 22:11:00
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: jenny

jag säger ju att ponnys är bäst :) å har alltid sagt!

2011-03-09 @ 16:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0