Perfektionist

Publicerat: 2011-03-06 Kl: 17:19:11 | I kategori: Allmänt

Japp! Det ska vara jag det, kanske inte om ni frågar Anders för han tycker jag är lite slarvig hemma - kläder,smycken & hårprylar överallt :P
Men när det gäller hästar och som idag visning av hästar för spekulanter så ska det vara snyggt och prydligt - väl förberett.

Tog med kameran till stallet men det blev aldrig tillfälle att fota de fina hästarna. Nejlika fick fina knoppar i manen men inte i pannluggen då hon passar väldigt bra i sin fluffiga fina lugg utsläppt. Vita lindor runt om en välfriserad och utredd svans & när det kommer till utrustningen så är den nyputtsad och med vitt schabrak på sadeln. Amanda V var snäll och hjälpte mig med att puttsa tränsen igår då jag fick lite brottom.
Ja såhär fin blev hon, bilden är ifrån då vi gjorde videon till annonsen.
Spekulanterna på Nejlika verkar verkligen super och jättetrevliga, så det vore kul om de vill ha henne men jag tror de blev ganska förstjusta så förhoppningsvis hör de av sig imorgon med ett positivt besked :)

Sedan dags för Gaia och de skulle ju komma vid 13 men det dröjde ganska mycket längre innan de sedan kom så jag hade ju hunnit rida en av mina hästar mellan men nu var ju tanken också att de skulle få vila idag.
Gaia fick knoppar i både man och pannlugg - hon har så vackert huvud så en pannknopp är ett måste! Gaia fick faktiskt cremefärgade lindor och schabrak - snyggt.
Hon var jättefin då jag visade henne och vi tog även fram ett hinder som jag hoppade, i dressyrsadel hehe, hon hoppade så fint och obekymrat iaf. Det såg bra ut när de sedan provred också, får se  de lär väl höra av sig imorgon kanske :)

Jag och Gaia..

Jag skrev ju i morse att vi skulle titta på ponnys men det blev ändrat då klockan rann iväg osv. Nu ska hon som föder upp de fina ponnyerna komma till Ekelund i veckan för att titta och disskutera istället. KUL!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Emma K

Båda blev superfina! :D

2011-03-06 @ 17:52:18
URL: http://emmakjellin.blogg.se/
Postat av: Madde

Tack Emma :)

2011-03-07 @ 06:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0