och så var de bara fyra..

Publicerat: 2011-03-12 Kl: 08:53:06 | I kategori: Allmänt

Ja tänk vad snabbt det kan gå ibland. Igår kom ju som sagt Tove och Nejlika veterinärbesiktigades, papper skrevs och sedan åkte hon direkt till sin nya familj :) Hoppas nu hon får det bra!
Mamma berättade att Tove tyckte vi hade väldigt friska hästar vilket känns superkul :) Hon besiktar ju en del hästar.
Nejlika

Jag red Limit igår igen och han var SÅ KANONFIN!!! Mamma kom också och beundrade honom :) Kul!

På tävlingen gick det däremot sådär :( det började med att deras vägbeskriving från ryttaremeddelandet var fel så alla som varit i Sthlm vet hur det kan vara att inte hitta. Har man sedan ett ekipage på typ 10m så gör inte det saken lättare, efter vägledning ifrån deras sekreteriat kom vi tull slut fram men då hade de fått flytta fram mig till startnr. 23 istället för det jag hade tidigare 6. Så nu fick vi vänta, vänta och vänta lite till men de hade mysig kafeteria och vi hade trevligt sällskap ifråm av Siv Birgersson och min morbror och Malin.
Han kändes fin p¨å framridningen men det var lite trångt på 20'40m med stundtals 7 hästar, han var också rädd för sin egen skugga i början då de hade annorlunda beslysning.
Väl inne på banan sedan hade de dressyrstaket och bokstäver med stora platsblommor i - blommor är INTE Ranguns favorit. Blev superspänd då vi kom in och efter ett par varv var han "okej" men utmed den ena långsidan så stod bokstäverna precis vid staketet så blommorna var "nästan" inne på banan vilket gjorde denna långsida mycket svår. Jag lyckades iaf lotsa runt honom genom programet, fick rida till 110%. Slutresultatet blev som väntat inte så högt drygt 56% Domaren hade ändå fina kommentarer längst ned och verkade gilla oss så det var ju synd att han inte kunde hålla sig i skinnet 5-6min.
Bara att ta nya tag..

Nu ska jag skynda ut att fixa med Rangun och sedan ha lektion för Ebba!

Kram  Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0