Lördag kväll och snart middag

Publicerat: 2011-03-05 Kl: 18:52:30 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Är väl min tur att skriva. Madde är ute på ngt skoj i E-tuna efter en lång dag på Ekelund. Så jag passar på medan jag fixar kantarellsåsen till lammet (biodynamiskt från Mörkäng i Häradskogen). Potatisen är dock köpt på ICA.
Nu håller ju snön på att smälta bort och det har ju varit dåligt med tjäle i marken. Så jag tänkte faktiskt se om jag får upp min potatis jag satte förra året.
Hann nämligen inte att ta upp all potatis - snön kom ju tidigt. Så om tjälen inte gått ner så djupt så kanske den har klarat sig?
Annars får vi slänga ut den till vildsvinen ute i kärret.
Återkommer om det om det är någon som är intresserad av om det går att övervintra potatis.
Idag har det varit fullt ös. Började dagen med att mocka åt våra hästar därefter ungdomsprojektet 1 tim + 2 tim vanliga lektioner. Idag hade jag uppsutten lektion för "mina" tonåringar. Kul som variation dessutom fick jag ju då hoppa själv också. Resten av familjen Friberg stod på backen o hjälpte till med hindren. Vi tränade på trekombination samt en linje med 4 galoppsprång. Vi hade även ett lydnadshinder på medellinjen som vi bytte galopp över.
Alla var superduktiga. Extra kul med Bungy då han på förra hoppningen inte gick så bra. Även Zacke var riktigt lydig o lyssnade bra på Circe. Archie hoppar nu riktigt bra Elin har fått låna en annan sadel och det + träning har gett resultat. Silver bjöd på mkt bra så Frida har fått mer flyt och en överraskning Jolita bara älskade att få hoppa med i denna grupp tjoho vad det var kul . Bra jobbat tjejer.
Spekulant på Nejlika som verkade nöjda därefter en snabb lunch som blev sen. Ett litet dressyrpass på Arro Bell och avslutade sedan dagen med två privatträningar. Så nu ska jag ta kväl och såsen är klar.
Godkväll
ANN
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0