Ja då var veckan på gång på riktigt

Publicerat: 2011-03-07 Kl: 23:09:01 | I kategori: Allmänt

Tuff dag idag.Snabb mockning sedan snygga till Arro Bells man inför träningen på Arphus. Packa o sedan iväg. Väl på plats så blev Pether lite förvånad att jag kom med Arro Bell. Han frågade om en så gammal häst går att påverka så mycket mer...kul att han sedan tyckte att han var så fin och att han aldrig sett honom så fin innan. Dessutom att man ej kunde se att han är så gammal och det stämmer ju ganska väl.
Det gav mkt energi träningspasset, som vanligt så handlar det om formen o grunderna.
Efter en snabb lunch och ett antal telefonsamtal så var det bara att sätta igång med en massa planeringsarbete inför gymnasiet imorgon. Har ju även haft teori för mina måndagsgrupper och avslutade kvällen med hoppträning för 6 flitiga elever. Roligt med hoppning men kl hann bli 22 innan jag kom in.
Så nu är väl det dags att sova så man är utvilad imorgon bitti.
Godnatt
Ann
Kommentarer
Postat av: Ingunn

Kul att höra att Arro Bell fortsätter utvecklas trots sin ålder, det ger hopp för min "unga" ridskolehäst som nu är 17 år. Bara att fortsätta jobba på med form och styrka alltså! :-)

2011-03-08 @ 08:19:05
Postat av: Anonym

Absolut :-D han är min stora energikälla idag har vi hoppat, visserligen små hinder då jag ej vill riskera något men ändå träna varierat. Tror att det kan vara en anledning till att han är mkt starkare och bättre nu. Sedan gör även vår skrittmaskin stor nytta han går 1-2 ggr per dag förutom daglig utevistelse i hage + ridning. Alla grejer sitter dressyrmässigt så det är bara att jobba med form o styrka.

2011-03-08 @ 20:39:14
Postat av: Justinfelicia

Very well done site! Please keep up the good work.

2011-12-10 @ 19:58:23
URL: http://justinfelicia.blogoom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0