Helt slut i kroppen

Publicerat: 2011-03-18 Kl: 17:51:10 | I kategori: Allmänt

Ojojoj.. Känner mig "gammal" i kroppen, helt slut i både kropp och knopp.. Varit en tuff dag - och den är inte slut ännu :S
Red Rangun på morgonen - dressyr- kändes bättre idag än igår men vi har tappat lite i bytena där han inte riktigt vill lyssna på min högerskänkel. Sedan kom Freja ut och gick med Mille som jag sedan satte en grahmantygel på då han nya påhitt är att resa sig :S Vilken pärs men var ändå ganska fin på slutet - men blir ingen tävling på söndag och troligtvis inte framöver heller. Han får hoppa eller nått istället.

Efter lunch red jag Limit då vi bestämde att jag ska rida honom på söndag istället för Fia om jag ska rida i Div 1 laget på honom. Gick sådär faktiskt, får träna lite till imorgon så blir det nog bra till på söndag :) Troligtvis får även "Ture" följa med istället för Mille, jag ska rida honom imorgon igen så får vi se. Det tog ganska lång tid innan han släppte till och blev fin idag. Hann även med Grappan då jag var tvungen att testa henne med en vanligt tredelat tränsbett, blev lite svårare så Ebba får jobba hårt imorgon bitti.


Ett jäklans piss väder har det varit idag också, hästarna fick gå in ett par timmar tidigare och nu är alla täcken blöta och trista. Jag har lyckats få en del torra ska snart ner till stallet igen för att fixa med de sista.
Idag har vi "möblerat om" i stallet också, på måndag kommer ju två ponnies - Tiger och Rokii. Så nu står Karaat i spilta vilket fungerar kanon :) Rangun fick byta box till den bredvid Arrobell så att Kolibri kunde komma in i vårt lilla stall, vi kan ju inte ha henne bredvid Arrobell då blir han galen :S
Så nu finns en tom box i stora stallet och en i utestallet, får se vad Ann säger och tycker som äger ponnyerna men funderade på om Tiger skulle stå i stora stallet och Rokii i utestallet. Annars få vi möblera om lite till :P

Vill ni kika på de fina ponnyerna redan nu så kan ni klicka in på Anns hemsida: www.hofsta.nu

Ja idag fanns det mycket jag kunde hitta på men jag måste sitta och planera Grönt kort kursen till imorgon.. Anders är uppe i Sthlm för att fira sin bror, Fia är i Nyköping hos Josse för att fira att hon fyllde i onsdags och mamma ville jag skulle följa med till vår granne här på Ekelund.. Men det blir alltså planering och sedan sängen, ska ha lektion för Ebba ganska tidigt imorgon och sedan är det ridning för projektet direkt efter.

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Emilia

Kommer ponnyerna gå i ridskolan senare, eller ska du bara utbilda dem och sälja sen? De var jättefina :D

2011-03-19 @ 10:36:08
URL: http://soautomatic.blogg.se/
Postat av: christina

äntligen fick man se hemsidan ;) men shit vad fina dom var! är ju efter power boy och en av dom bästa welsh hingstarna!! kommer nog bli skit bra! stora rejäla killar ;)

2011-03-19 @ 11:07:12
Postat av: Ebba

Fina Grappan! :)

2011-03-19 @ 21:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0