Ensam hemma..

Publicerat: 2011-03-03 Kl: 20:07:18 | I kategori: Allmänt

Halloj!

Japp inatt får ja sova ensam :( Lite läskigt faktiskt, tänkte först att jag kanske skulle stanna på Ekelund men så fick jag en smsavi från posten - två klänningar och ett par skor ifrån NELLY.COM!! Så då var jag ju tvungen att åka hem..
Anders är i Sälen med jobbet..

Idag red jag först Rangun i ridhuset på morgonen, känns som vi har en liten formsvacka - inget känns så där super som jag vill :S Hinner förhoppningsvis vända tills nästa helg då det blir tävling.
Han fick faktiskt två pass idag, han fick gå ut i snön och skogen en sväng då Åsa ville rida ut i det fantastiska vädret på Lady..

Mille fick sig ett dressyrpass efter lunch i sitt nya fina kandar!Hittade en stång i rätt storlek och så blev det ett vanligt tvådelat med stora ringar, ska byta till ett riktigt bridongbett sedan.
Han var iaf riktigt kanonfin idag! Fin samlad galopp där han riktigt "satte" sig och fick in de där bakbenen han faktiskt har :)

Jag red även Gaia en stund i ridhuset och avslutade dagen med att rida en av våra fina ridskolehästar Tuareg "Ture" en P.R.E som tävlat LA dressyr med sn förra ägare, tror jag ska rida honom direkt på morgonen imorn bitti igen..

Imorgonkväll är det bowling och middag i Strängnäs med klubbens tävlingskomitte.

Kram Madde

Jag och "Freddy" i Tyskland..Lite längtar man allt tillbaks..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0