Bowling och middag med TK

Publicerat: 2011-03-05 Kl: 08:13:13 | I kategori: Allmänt

Igår hanna tyvärr bloggandet inte med igen då det var ett ganska taight tidsschema :P
På kvällen var jag, mamma och pappa först  och hälsade på min farmor en snabbis på fika innan vi skulle möta upp resten av "Tävlingskomitten" på Strängnäs Bowlinghall, lyckades med prestataionen att bara bryta EN enda nagel ;P hehe.. de är ju inte så långa och välmanicurerade längre. Efter bowlingen där mitt lag vann - syster, pappa och Pether V ingick också i laget, åkte vi vidare till "Sju rum & kök" för en trevlig middag, det var överlag gott men alla hade vi väl önskat oss något mer - efterrätten drog ner betyget en del.
Kul ändå att äta där tycker jag då en "gammal" kompis till mig äger stället tillsammans med sina bröder :) Man är ju inte i Strängnäs så ofta längre så det är alltid kul att träffa en del från som jag säger till Christina "- den gammla goda tiden"  haha

Jag red iaf Ture igen igår morse, kanonfin speciellt i galoppen men inte helt lätt i speciellt traven. Jag sa det till mamam att ett kandar skulle han nog gå som en klocka på, på med det och så lär vi honom byten :) Då fick jag till svara att byten var nog inget större problem för det gjorde han "av misstag" en lektion för nån helg sedan tydligen.. Kanon! Nästa pass blir det alltså galoppombyten! Vore kul att ha en del skolhästar som kunde gå MsvB..

Sofia aggerade jag hästskötare till då hon red Kolibri, Mille & Limit sedan red jag ett mycket bra pass på fina Rangun. La upp stigbyglarna mot slutet av passet (tyckte han var lite obehagligt) jäklans vad bra det blev! Var ett tag sedan jag hade ett tyck senast utan stigbyglar - får ta tag i det igen. Några riktigt fina "trampsteg" fick vi till också :D

Detta är vår nya lånade ridskole ponny El Barcelona med sin ägare Josefin Erikssson, taget vi en hopptävling på hemmaplan för ganska många år sëdan..

Mamma och jag hjälptes också åt med Poseidon som var lugn och fin - trotts snöras och en pigg Kolibri i den andra delen av ridhuset.. Jag hängde och "dängde" men han bara är.. Känns mycket bra.

Nu ska jag ut och han  tre lektioner på rad. Först ut är Stella på Lady 8'30 sedan Projektet 9'30 och direkt efter Ebba 10'30. Efter detta ska jag snabbt äta en macka eller nått och sedan förbereda Nejlika med knoppar och vita lindor inför visning för spekulanter 12'30.

Fullt upp med andra ord!

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Carro

Gud,ärre där barris ? :o

isf så är han as duktig!

2011-03-07 @ 20:47:54
Postat av: Madde

Klart det är Barris! Tävlat LA dressyr och hoppning :)

2011-03-07 @ 21:28:39
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Carro

gud va fin han är :O

och verkligen jätte duktig !

2011-03-09 @ 15:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0