14h senare..

Publicerat: 2011-03-30 Kl: 21:43:35 | I kategori: Allmänt

Sjunker jag ner på köksstolen framför datorn på Ekelund.. Ännu en dag till ändå, nu ska man bara försöka hitta något att tugga på, duscha och sedan är det kudden som gäller.

Började dagen med Rockii - tömkörning och sedan kom Fia och hjälpte mig, hon ledde och jag satt på - TRAVADE också :) Gillar den ponnyn skarpt. Sedan Tiger med tömkörning och sedan fick Fia longera mig - i TRAV!
Imorgon vore det kul att komma ut en sväng på dem, ska se om det går att ordna :)

De andra pållarna fick gå ut i det strålande vädret.. Varmt och en stor sol ifrån klarblå himmel samt perfekta nysladdade grusvägar.. Limit och Kolibri hade "eld i baken" och Limit hade stenkoll på henne för att kunna härma.. En del fina byten självklart helt oplanerade - alltid de som är de bästa förstås :S
Har såklart förträngt att ringa Pether även idag, men känns som stressigt att försöka knöla in då man inte vet säkert om man har hjälp i stallet osv plus alla hästar här hemma som ska hinnas med.

Åhh så sööt hon är! Förra årets "bebbe" Bell's Melete.. Dock inte lika söt mot sin boxkompis Amorina :s

 

Poseidon var jätteduktig idag Fia longerade mig i trav på volten men det gäller att ha ett litet mantag eftersom han har så enormt steg och man tappar lätt balansen om han rycker till eller får fart framåt, då vill jag inte ta honom i munnen.

Mina onsdagsbarn fick gå ut en sväng i solen och både hästar och barn tyckte det var härligt att slippa ridhuset..

Sedan Grönt kort kurs mellan 18'30 - 20'30 därefter fodrade jag alla stall så Sofia bara kunde gå in då hon var färdig med mammas lektioner..

 

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0