svettigt!

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 20:57:20 | I kategori: Allmänt

Nu är det verkligen kanonvärme ute! Blir nästan lite väl jobbigt att rida i den här värmen och det är viktigt att komma ihåg att dricka ofta så man orkar.

Idag har mesta tiden spenderats på Hästkliniken på Solvalla dit jag och mamma åkte för besiktining av "den svarta hingsten". Då försäljaren hade fler hästar med sig som skulle besiktigas tog det en väldans lång tid - i värmen. Hästen gick iaf igenom besiktningen och står nu i en box i utestallet. Han heter San Rocco och jag tänkte att jag kanske kan göra ett litet eget inlägg om honom imorgon.. Om det finns någon som vill veta lite om hästen förstås??

Fick igår ett trevligt mail ifrån Erika Torrång igen :) = BILDER! Denna gång var det Navange som fick pryda bilderna.. Här kommer de!

Dessa togs vid vårt dressyrpass i lördags - visst börjar han bli riktigt fin nu?

Jag hann iaf med att rida Elton en stund på utebanan, han gick kanonfint i form mjuk och fin i munnen. Nu är det lite mer jobb med galopparbete och såklart kondis :)

Idag var det också dags för Erikhoppning igen. Vi hoppade fram över en trestudds på volt vilket gick bra och sedan skulle vi hoppa bana. Den första rundan var ok sen gick det inte alls bra en stund då det blev fel avsprång på typ alla hinder :/ men sen - sista rundan så gick det verkligen super!! Riktigt nöjd med min ridning då, tänk att det ska ta sån tid att komma igång. Hoppningen är ju visserligen lite av en "färskvara" och egentligen skulle jag ju behöva hoppa lite oftare :)

Efter detta hoppass sadlades Rangun på och jag o mamma på Arrobell tog en ganska lång kvällsuteritt - härligt!

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Ingunn

Navange ser jättefin ut!

2011-06-07 @ 22:47:11
Postat av: Christina

i want to know about the horseee :D

2011-06-08 @ 11:27:36
Postat av: Madde

Såklart Christina vill veta!! Övriga läsare verkar lite slöa??

Christina o ja! - vi pratar ju bara i tel alltifrån inte alls till typ 1,5h per dag :P

2011-06-08 @ 21:03:14
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0