SNYGGT!

Publicerat: 2011-06-16 Kl: 19:46:34 | I kategori: Allmänt

Nu börjar anläggningen bli riktigt sommar och tävlingssnygg! Idag har jag gått halva em med röjsågen igen och Fia gick lite på fm.. Imorgon blir det till att ta lite bilder på vår fina anläggning!! Thea & Melina har också turats om med gräsklipparen samt högtryckstvätten i utestallet som nu ikväll bara var två boxar kvar som de skulle med mammas hjälp ta tag i. Är ju lite bök eftersom ridskolan fortfarande håller igång (sista dagen idag) och det blir lite trångt om boxarna då. Men man får pussla lite och vissa hästar får vara ute lite längre och äta sitt lunchhö ute osv..


Ekelund

Hann rida flera hästar på morgon/fm. Demeter först ut i ridhuset för ett dressyrpass, riktigt fin dam men hon kräver sin ryttare :)

Demeter

Sedan red jag och Fia ut på Mille & Rangun, efter gårdagens regn var det kanon att ut och galoppera på grusvägen bort till kraftledningarna. Det tyckte hästarna var underbart! Dessutom mycket nyttigt arbete för dem :)

Därefter Navanges tur som jag först skulle hämta in från hagen tillsammans med Elton. De låg båda och sov och vaknade inte ens då jag kom fram till dem och pratade med dem :/ De skulle inte överleva länge i vildmarken inte!!

Tröttisar!!

Navange vaknade inte fören jag satte mig på huk och klappade honom på nosryggen! Då lyfte han ögonlocket och suckade djupt  :P
Jag fick jaga på dem båda för att  överhuvud taget få upp dem.. Navange är väl säkert lite trött efter gårdagens pass också.. Idag fick han  iaf hoppa igen, några småhinder på ca 70cm även ett litet "murhinder" som han hoppade snällt. Får se om jag nog tar och hoppar lite imorgon igen, till helgen sedan blir det vila för honom och Elton eftersom det är tävlingar och de kan behöva en liten paus.

Elton red jag efter lunch inne i ridhuset och han gick nästan lika bra som förra passet i ridhuset, idag var det en häst till därinne som han ibland kikade lite på samt några bommar, koner och dressyrstaket.


Rocco fick gå ut i sjukhage på em.. Superskönt i solen :)
Har gått med honom idag men insåg att det nog kan vara ide att träna in honom på skritten - han gick ju så himmla fort jag kunde ju knappt hänga med.. Så på em hjälpte Fia mig och han fick ta sin premiärtur vilket gick över förväntan även om han tyckte det var mycket underligt.
Imorgon får han gå igen..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0