Regn bara regn

Publicerat: 2011-06-19 Kl: 17:09:41 | I kategori: Allmänt

Vill börja med att lägga in en länk en trogen läsare skrev i kommentarsfältet till "Grand National" inlägget förra söndagen.

http://vlt.se/sport/hastsport/1.1240757-otackt-slut-pa-grand-national

Det står här om hästen More like it som bröt benet och fick avlivas direkt på banan, fick ont i magen av att läsa artikeln och de efterföljande kommentarerna. Hemskt.

Jag har ju varit på Ekelund hela helgen och igårkväll då jag startade datorn för att skirva om dagen ville den (som vanligt) inte vara med :/ Vi fick iaf riktigt bra och trevligt tävlingsväder igår. Fia & Mille kom 6:a i första starten LB, sedan skulle det debuteras i LA men då var Mille inte alls med på noterna utan var trött och lite grinig som han kan bli efter första rundan. Idag red de en LB som gick överlag bra fram till näst sista hindret som låg på en linje där det kunde vara antingen 4 galoppsprång tillbaks eller 3 stora framåt. Här blev det fel val och Mille hamnade i hindret vilket gjorde honom förbannad och han la på en tvärnit på sista hindret som han sedan hoppade då hon styrde på igen. Lite bilder på fina Mille kommer här!!


Eftersom jag skulle filma blev det inga "hoppbilder" jag tror däremot andra tagit bilder - typ Erika kanske?? :) får se om det dyker ner något i mailboxen..

Fia hoppade igår även Agamemnon "Memo" som är Petra & Birgittas häst, han gick två nollor i LC & LB så det blev två unghästrosetter!
Memo



Visst har vi fina tävlingshinder?! På tisdag ska jag själv hoppa dem då Erik kommer för hoppträning och vi beslutade att låta hinderna stå kvar till dess :) Då ska jag kanske passa på att hoppa lite på både Demeter och Navange imorgon tror jag.
Tyvärr blev det ju inga kanonbilder tagna av mig då jag inte riktigt hade koll på när Fia skulle rida - tacka vet jag dressyr med fasta starttider!

Jag red Rangun ett dressyrpass i går kväll efter sista klassen var avslutad och han kändes fin, idag fick det bli vila för hans del. Rocco har nu svullnat upp lite i skapet och har även liet feber så eftersom vi ända hade tävlingsveterinär ute så fick hon kika på honom och ja honom en lite spruta och även pencillin fick han. Han ska nu få Metacam i fyra dagar till. Han har superont stackarn :/ men det har gått kanonbra att träna in honom på skritten så där går han som en klocka nu :D

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Mimmiiiss

Besök och kommentera gärna min blogg! :)

2011-06-20 @ 15:26:57
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0