Lyckliga jag :)

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 20:46:56 | I kategori: Allmänt

Jag har så fina hästar nu!!
Idag var Pether äntligen hemma igen och hade tid för mig och mamma, han har varit ute på tävlingar och träningar i flera veckor :/

Jag & Rangun vid förra passet. Idag var jag och mamma själva så ingen hästskötare/fotograf fanns till hands.

Rangun blev efter en del jobb i galoppen riktigt riktigt fin och jag fick då rida utmed fyrkanten och byta galopp fram och tillbaka - kalas! Sedan travjobb där han fick jobba med att komma tillbaks i traven som är hans "sämsta" gångart, nu ska han lära sig passage ordentligt för att på så vis utveckla och höja nivån på traven som lätt blir lite springig.
Sjukt jobbigt pass för oss båda och Pether är på en som en hök, svetten rann bokstavligt talat om oss då vi var färdiga :) När jag sedan skulle ta ur knuten ur håret ett par timmar senare när jag skulle hem så var håret alldeles genomblött i knuten :S
Vi red inhomhus (bland massa hinder) då en elektriker höll på med bevattningen på utebanan, bra för då kunde jag kolla i den stora spegeln och se hur grymt fin han är när han går!!

Innan vi for till Arphus hann jag med att rida först finhingsten "Rocco" i ridhuset, mamma fanns till hands och hjälpte mig. Behöver jag ens säga att han var jättefin?!
Nu har han verkligen börjat landa in på Ekelund idag var han nästintill lika lugn och cool som både Arrobell & Simson, så lite halvtrist känns det ju ändå att "skära" honom. Men så stod han och suktande tittade på när våra andra tre, Limit, Mille & Rangun gick runt i sin stora hage och nöjt och visst vore det väl underbart för honom att isf då kunna gå med dem som valack såsmåningom..
Hela tiden val man måste göra och beslut att fatta..


Såhär mysigt skulle han kunna få det i stora gräshagar med hästkompisar..
(Rangun & Helios)

Jag red även Navange och jag tror jag måste nu ge upp att kalla honom detta för det är verkligen BARA jag som kallar honom det :/ Får väl bli "John" ändå..

Mamma red lilla Elton och han fick springa kan jag säga, både mamma och häst var genomsvettiga efteråt.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0