Blött!

Publicerat: 2011-06-17 Kl: 22:09:53 | I kategori: Allmänt

Idag har det minnsan regnat.. Inte så lite heller :/ Men nu behöver vi iaf inte oroa oss för vatten till ridbanan och pappa har bara behövt fixa vatten till rudhuset. Eftersom "ån" som passerar gården är iprincip uttorkad så måste pappa åka ända ner till hamnen i Mariefred för att få upp vatten..

Red alla hästarna på morgonen. Hoppade Demeter på utebanan med mamma på marken, hon gick verkligen superbra och hoppar allt man styr på :)
Därefter ett dressyrpass i ridhuset på världens finaste Rangun som gjorde galopprogramet i Prix St: George kanonbra idag! Började med lite galoppslutor som de ligger i programet och sedan bara flöt det på :) Finhästen! Nu måste jag ju se till att leta upp nån tävling att debutera på..

Fia & jag red ut i spöregnet på Elton och Navange :/ Genomblöta blev vi.. Men hästarna verkade inte bry sig speciellt mycket. Sedan var ju mina ridbyxor blöta och jag insåg då jag kom in att ALLA mina andra par låg blöta i tvättmaskinen.. Så jag fick låna ett par superstora av mamma resten av dagen.


Fia ville låna sverigepannbandet till Mille i helgen så vi skulle kolla om han passade bra i det.. Det sitter på Ranguns träns - ganska stor skillnad på huvudstorlek på dem :P hehe

Jag har fått promenera extremt mycket idag, Rocco tre gånger för hand och en på skritten. Jag har haft avslutning för Ungdomsprojektet och vi flyttade då alla lektionshästar = jag fick GÅ medans de red..

Ikväll fick mina prinsar hälsa på varandra för första gången då både vårt stall och utestallet är tävlingstall under helgen. Rangun får alltså sova i Jolitas box som är bredvid Uranos som har den största boxen på hela anläggningen vilken Rocco nu använder.

Rocco till vänster ser ju faktiskt lite liten ut bredvid Rangun..

Nu blir det alltså hopptävlingar för hela slanten under helgen.. Rocco ska promeneras vilker kan bli spännande då jag inte riktigt vet vart jag ska gå? Ska försöka hinna med att rida Rangun, men tror inte att det blir alltför långa dagar då det inte var överdrivet mycket starter.

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0