Blogg blogg!!

Publicerat: 2011-06-23 Kl: 21:33:45 | I kategori: Allmänt

Det är vad Anders säger när jag sätter mig vid datorn för att skriva om dagens händelser och andra funderingar..
Igår blve klockan sent och mamma satt vid datorn då jag kom in efter att ha klippt halva gräsmattan och dödat lite mördarsniglar medans Anders & pappa fixade staket runt huset. Riktigt snyggt!! Nu är det ca 2/3 kvar att fixa.

Idag har jag ridit hela fem pållar. Dressyr på Rangun om kändes kanon, stark och bärig :) Dressyr på fröken Demeter som även idag skulle testa så efter ett par varv blev det grammantygel på, livsfarligt att sitta på henne då hon stål med huvudet och försöker resa sig. När grammanen kom på gick hon minsann som ett ljus och efter några minuter tog jag av den igen och hon fortsatte lika fin :) Rödhåriga stoelände :P

Demeter & Thaleia

Jag lagade lunch till mammas dressyrkurs - nudlar med fläskfile och massa grönsaker, lime & chili. Mums! Red sedan Navange ett pass dressyr i ridhuset, han var ganska motspänstig och "eländig" idag men blev bättre mot slutet. Har inte ridit dressyr på hela veckan så det kan ju spela in. Hann även med Elton på utebanan innan lektion för Petra på Memo. Gick mycket bra för Petra idag och det var stor skillnad efter gårdagen då jag först red 30min innan Petra red. Fin häst med mycket egen vilja  :)

Sedan red Fia Arrobell och jag tog Poseidon och vi red ut ev sväng, idag blev det galoppremiär!! Har iof provat lite galopp i ridhuset i våras men det var på lina. Det var ganska stor skillnad på hans framåtbjudning idag - KUL!

Em/kväll har nu spenderats med att fira min älskade far som fyller år - lagat mat till släkt på besök, supergoda pizzor blev det :) Även lite uppladning inför helgen med midsommarfirande då två kompisar redan har "landat".

Imorgon blir det uppstigning ganska tidigt så jag hinner med alla hästar innan alla midsommarfirande kommer - mamma & pappa har vi "kört" iväg!

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilken energi du verkar ha, du får mycket gjort om dagarna :)

2011-06-23 @ 23:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0