Fråga

Publicerat: 2011-07-30 Kl: 09:39:32 | I kategori: Dagens Fråga




Många av er läsare har säkert varit på ridläger någon gång..

Vad är ditt bästa/roligaste lägerminne?



Kommentarer
Postat av: louise

mmmmmmmmmmmmmm svår fråga???? jag har haft så många roliga minnen på ekelunds rid läger!!!men ett var när vi var och spelade bränn boll på kvällen då alla var med!!men mitt bästa ridminne var när vi red på en stig och på en skylt stog det RIDVÄG men ingen tyckte det var nån särsllit bra RID VÄG MEN DET VAR SUPER ROLIGT IALLAFAL!!:) JAG HOPPAS ATT JAG KOMMER ATT FÅ MASSA FINA MINNNEN DET HÄR ÅRET OCKSÅ ELLER det vet jag<3<3<3

2011-07-30 @ 09:58:54
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Har aldrig varit på läger, ingen sort alls :-o

2011-07-30 @ 10:29:25
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: bellis

vill du ha chansen att synas för HUNDRATALS läsare? anmäll dig till blogglistan > http://bellisbello.blogg.se/2011/july/blogglista.html#comment

2011-07-30 @ 10:30:57
URL: http://bellisbello.blogg.se/
Postat av: L O L L O ♥ - djur, vardag & foton

När min häst (fullblods sto) satte sig på rumpan på en uteritt och jag red sist så alla liksom galopperade iväg och där satt jag o ju mer jag bankade med skänklarna ju surare blev hon och hoppade bara runt på bakbenen till slut, men sedan kom dom tillbaka och jag fick sitta av och leda henne en bit.



Även om jag fick lite halv panik så försökte jag ta allt med lugn då det var det ända man kunde göra med henne, men verkligen ett minne jag inte glömmer och det visade verkligen hennes personlighet, den som jag fastnade för som jag inte gjort för någon annan häst.



Fin blogg, händer idag?

Kramar,

2011-07-30 @ 10:49:59
URL: http://lkbs.blogg.se/
Postat av: cristin

Har hur många bra ridlägerminnen som helst. Har säkert varit på 10 ridläger (varav 4 på Ekelund) och alla har varit fantastiskt roliga och man utvecklas så snabbt. Men ett lite speciellt minne var på ett läger där vi fick bada med hästarna. Alla hästarna var så trygga och snälla med vattnet så det var en väldigt somrig och mysig upplevelse.



Mitt allra bästa Ekelund-läger hade jag Mikaela som "min" häst (en väldig massa år sen) och vi hade mycket roligt ihop! Bland annat hade vi stora framgångar i den avslutande hopptävlingen, om jag inte minns fel, haha. Enorma hinder på säkert 40 cm :P

2011-07-30 @ 22:03:59
Postat av: Emilia

Har bara varit på ett läger. Var ett tredagars dagläger på Ekelund -06! Det bästa minnet med det var nog när vi fick rida hästarna barbacka till sommarhagen sista dagen. Ett minnesvärt minne var nog att jag ramlade av första gången, tror jag. Hade Walza som lägerhäst, och vi hoppade. Hon tvärnitade framför ett hinder och hoppade åt sidan och av flög jag :)

2011-07-30 @ 23:17:24
URL: http://soautomatic.blogg.se/
Postat av: Ann

Fina Mikaela ja det var ganska länge sedan. Hon var ett fint nf sto som tidigare fått ganska många föl. Hon var en av de första ponnyerna som köptes till ridskolan. Köpte även Fajans från samma ägare men han var lite för busig för att vara kvar på ridskolan. Vilka tider! Det var lite mera primitivt här på den tiden.

2011-07-31 @ 07:50:48
Postat av: Madde

Vilka härliga minnen ni har!! Själv har jag egentligen aldrig varit på något "riktigt" sommarläger utan bara varit med och ordnat fler läger än jag kan minnas på Ekelund..



Det är kul att så många hade "Ekelundsminnen" :)

2011-07-31 @ 20:31:18
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0