Where are the comments??

Publicerat: 2011-01-01 Kl: 16:39:10 | I kategori: Allmänt

Hörrni kära läsare det vore ju trevligt med lite kommentarer ibland ;) Det gör liksom att man får lite extra pepp med skrivandet i bloggen..

Gårdagskvällen/natten var iaf mycket trevligt och mysig med goda vänner, god mat och senare fantastiska fyrverkerier på stan.. Trotts att det var snöstorm så släpade vi oss ner i höga klackar och beskådade den fina fyrverkerishowen tillsammans med sjuuukt många andra Eskilstunabor..

Jaha jag tänkte ju skriva lite om årets händelser i hästväg idag..

Rangun
Målet för 2010 var att han skulle debutera MsvB och bli stadig på den nivån. Debuten gjorde vi på Strömsholm tidigt under våren/vintern och de starterna har varit okej, inte direkt dåliga och inte något wow. Vi har haft lite småmissar och problem med bytena även om vi ibland fick till vissa saker riktigt bra. På vårt dressyrmeeting lyckades vi iaf knipa vår första placering i MsvB, en tredje plats :) Han har blivit mycket stadigare i rörelseerna och formen utvecklas hela tiden.
2011 ska bli ett spänannde år då jag hoppas att han nu verkligen kommit till sin rätt och blivit stark. Då vi jobbat med seriebyten och lite piruettarbete under hösten så hoppas jag på att vi kan vara redo för ett snäpp till såsmåningom MsvA.. Vi har ännu en bit kvar och jag vill att han verkligen ska vara stadig och säker på tävling i MsvB, samt att vi måste kvala, innan det blir någon högre klass. För att får rida MsvA måste man ha ridit två starter i MsvB:4/5 eller något av Juniorprogrammen.

Millet
Ja Mille sår vart väl allt annat än planerat då han stod i 6mån.. Men det är sånt man inte kan styra över och det är bara att gilla läget och bita ihop och kämpa vidare. Mille är egentligen en/ett par storlekar för stor för mig när han sätter den sidan till och det krävs så extremt mycket riding och jag måste vara så "tuff" med honom för att han ska gå - och när han går sen!! Då är han SÅ fin! Planen var från början att vi skulle börja med byten och att vi skulle hinna debutera någon MsvB innan årets slut. Istället fick han mycket vila, som jag ändå tror på ett visst sätt kan varit bra för honom och hans huvud. han har stundtals riktigt varit en lysande stjärna på träningarna och man har verkligen fått en härlig känsla och trott på att det finns en riktigt bra häst i honom. Nu skia han bara fortsätta att sträkas och vi kommer fortsätta jobba massor med formen och galoppen. Under det kommande året ska han bli stadig i LA och MsvC samt befästa byten för att förhoppningsvis framåt sommarn kunna testa på lite högre svårighetsgrad..

Årets bästa ögonblick
Svårt.. Känns inte som att jag haft något att direkt "sticka ut" med utan året har varit ganska medelmåttigt.. Men måste väl nästan vara placeringen med Rangun i MsvB, träningsmässigt har jag många bra minnen bland annat ifrån några aha upplevelser hos Liane med Rangun.

Årets sämsta ögonblick
Ja det måste väl ändå vara då jag red Herkules för sista gången och insåg att han aldrig skulle bli bra.. Riktigt jobbigt.

Herkules..

Sålda hästar
Leukothea fick under hösten ett nytt hem och även hennes mamma Kalypso såldes.

Nytillkommna hästar
Ja vi själva köpte ingen ny häst däremot fick vi många nya inackorderingar till stallet. Catmadhu kom till oss för utbildning i november.


Hmm igår tyckte jag att jag hade så mycket jag kunde skriva om 2010 men nu har ideerna tagit slut.. Är det något som NI undrar över eller som jag kanske missat??

Kram


Kommentarer
Postat av: Erika

Otroligt fin blogg. :)

Är hästarna dina?

2011-01-01 @ 16:55:24
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Madde

Tack Erika! Ja hästföretaget drivs av min familj, jag, syster, mamma och pappa. :)

2011-01-01 @ 18:34:55
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Erika

sv:

Okej, mysigt med ett familje hästföretag :)

2011-01-01 @ 18:38:27
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: fridan

fin blogg! och fina hästar :) driver nu uppfödning?



sv: TACK :)

2011-01-01 @ 23:53:16
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0