Träna träna träna!!!

Publicerat: 2011-01-25 Kl: 19:34:46 | I kategori: Allmänt

Ja det är inte bara hårdträning av hästarna nu inför försäljning och kommande tävlingar, även mina duktiga elever rider och bokar upp träningar så flitigt. Just bestämt med nya träningar med Lady och hennes två "mattar" - mor och dotter samt att jag ska rida Lady på tisdagar.
Idag har gulliga Emma K ridit ett dressyrpass för mig på sin lilla Parzival "Sixten", som inte har så mycket egen "motor" men Emma börjar verkligen komma till riktig ridning nu så det blir bara bättre och bättre. Hon har även jobbat mycket på fina fötter och skänklar sedan förra passet - kul när de är ambitiösa!


Jippiiii!!!

Idag kom gymnasietjejerna som vanligt och på morgonen hoppade syster bland annat Mille, hon undrade om jag skulle hoppa eftersom jag tydligen ska rida honom för Erik Berggren nästa vecka men jag avstod :P Behöver väl inte utsätta sig för mer hinder än nödvändigt eller? :S Hehe

Jag stod för matlagningen vid lunch och förberedde även kvällens köttgryta. Efter lunch longerade några av eleverna först Demeter innan jag red och sedan även Gaia som jag också red efteråt. Båda hästarna skötte sig bra och var fina! Mamma tömkörde Poseidon där sedan gymnasietjejerna fick bakläxa då hon fick syn på i stallet sedan att han hade ett sår och var svullen i ett ben - inte bra att missa sådant.
Något som visserligen kan hända alla MEN egentligen inte får hända.

Jag red dressyr på Rangun i nya mintgröna lindor - Fia tycker de är gräsliga - och även i mina nya stövlar som måste ridas in så de blir mjuka och sköna.. Rangun kändes ganska fin om än lite rädd för allt möjligt som typ hinderstöd i ena hörnet osv. Är dock lite osäker på om jag och hans sadel egentligen passar ihop, kände likadant för drygt ett år sedan. Egentligen inga större konstigheter när han väl går och går bra men jag får känslan av att den är lite stor och att jag inte får nog med stöd till lår och knä.. Mille har ju en liknande sadel, samma märke men nyare och lite annorlunda model - tror jag ska prova den på Rangun  nån dag för att se om det känns annorlunda.

SÅ svårt med sadlar!


Jag och Arrobell på uppvisning vid Gripsholms slott och Röda Korset för några år sedan

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0