Teater fredag

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 10:32:42 | I kategori: Allmänt

Ja ursäktar att det inte blev något skrivet igår, var full speed hem från stallet för att hinna duscha och sedan äta innan vi skulle på Eskilstuna Revyn "Lyckopiller".. Anders fick biljetter i julklapp från sitt jobb så det var alla ifrån hans jobb däroch tittade. Teatern var väl helt ok, inget jag skulle betala för själv kanske, men hade en del höjdpunkter. Efteråt satt vi kvar på stan med ett par av hans jobbarkompisar.

För att summera gårdagen så började vi med att rida ut på Rangun och Demeter, Demeter var verkligen superduktig! Jag har inte ridit ut på henne sedan i höstas och sedan hade hon vila hela december och början av januari. Efter lunchen red jag och Fia ut igen nu på Limit och Mille - de "galna fuxarna" :P näe men de skötte sig nästintill exemplariskt så det var inte så mycket trams och disskutioner - Skönt.
Vi red en väg vi inte ridit pålänge i skogen då vi trott att det skulle vara så djup snö där men de hade faktiskt plogat och kört med traktor på en annan stig så det var superunderlag! Härligt, då vet man att man kan variera uteritterna lite mer.

Ronjah i vintersolen..

Grappan härliga mule :) La ut henne på hästnet i torsdags kväll, tror inte vi fått några svar ännu.

Jag red också Gaia i ridhuset innan jag åkte, idag ska jag visa henne riden för hon som var och tittade på henne innan vi satt igång med att rida henne. Hoppas att hon gillar henne så vi kan få henne såld också :D

Ja ska åka till Ekelund om typ 30min för innan jag ska visa Gaia ska jag ha lektion för Ebba och kanske hinna mocka några boxar. Jag ska även ha lektion för Stella kl.16.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0