Städdag.

Publicerat: 2011-01-16 Kl: 21:00:50 | I kategori: Allmänt

Japp idag har det varit "hästfritt".. Jag eller vi kanske jag ska säga Anders också såklart har varit och köpt nytt soffbord och lite prylar för att fixa en "blomma", även ny skräpsortering under diskbänken vart det. Har kastat massa onödigt som man samlar på sig och ställt upp en del på vinden.

Ja åter till "blomman", jag älskar orkideer men har inte riktigt förstått mig på hur man får de att fortsätta blomma då jag har 4st med bara gröna tråkiga blad :S då vi var på Bangkoks flygplats fick jag lite insipration så nu har jag "planterat om" dem på ett lite annorlunda vis..

Resultatet:

Jag har ju lite gröna fingrar som ni som känner mig vet om, när jag var yngre ville jag faktiskt bli florist! Jag har alltså satt fast 3st orkideer (eller orkideeblad kanske stämmer bättre) på stammen av en palm som inte överlevde och har sedan köpt andra plantor och planterat i samma kruka plus 3st "bambuspiralpinnar" som vuxit sig väldans stora..


Vad tycks?


Läste om Tinne på tidningenridsport.se hon är som ni kanske vet i Florida under vintern, ska stanna tills i mars någon gång. Hon och fina Favourit vann i helgen en Grand Prix på drygt 74%!

Tinne & Favourit!

Längtar tills mina egna tävlingar drar igång! Ska anmäla till Katrineholm nu för det börjar tydlige bli fullt på deras tävling om två veckor :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0