Kära läsare!

Publicerat: 2011-01-11 Kl: 19:04:18 | I kategori: Allmänt

Ja vad glad jag vart då jag idag kollade statistiken för bloggen och fick se att igår var det över hundra läsare och nästan 200 sidvisningar :D Kul att så många följer bloggen!

För att svara på Carinas gulliga kommentar till gårdagens inlägg så har jag faktiskt beställt en STOR dunjacka, hoppas den är stor iaf för jag valde stl.M och den fanns ända till xxs så då borde ju M vara ganska stort.
Såhär ser den ut.. Lite längre också = ingen glipa mellan byxa och jacka! ;P

Idag har det varit full rulle på Ekelund med gymnasiet, privatlektion och motionering av alla hästar. Rangun fick sig på morgonen ett ganska hårt pass då jag höll på i drygt en timme, men han var verkligen inte alls med på noterna och inte alls så fin som hah tidigare varit :( Lite trist men förhoppningsvis ger dagens pass resultat och imorn går han som en klocka! Jobbade honom mest på stora mittvolten och mycket med böjningen, lite som Milles jobb faktiskt samt mycket mycket mycket övergångar - som är ganska tråkigt men A & O i ridningen. Red på träns idag och imorn ska jag nog rida på kandaret igen..
Wega visade jag för spekulanten som gillade henne skarpt och hon ska höra av sig under morgondagen om de vill köpa eller ej. Vore ju kul om försäljningen gick så fort, är nog rekord i sådana fall för jag la ut henne på hästnet i söndags..
Vi har även bokat in sprekulanter på Lindsey som kommer på lördag för att titta och prova.. Så jag ska börja titta lite smått efter en ny ridskolehäst som kan passa att gå med alla typer av elever osv - en VALACK.

När jag skulle rida Mille så var Amanda Gullström i ridhuset för att hoppa tillsammans med syster.. Hon tyckte att jag skulle prova hennes fina "Kulan" så jag fick hoppa upp i hoppsadeln och rida några varv, hon vägrade däremot att sitta upp på Mille för "- Han har ju dressyrsadel" :P Hehe.. Typiskt hoppryttare.. Kulan var iaf en riktigt härlig och fin häst med kanongång! Jag vill också ha en grå häst..

Sedan hade jag lektion för Emma K på sin lilla Parzival som de kallar "Sixten", gick bra och jag hoppas Emma är nöjd. Emma ska nu rida varannan tisdag för mig - kul med fler duktiga elever.

Wega hoppar med Emma Åkesson på hemmatävling..


Erika Torrång skickade dessa fina bilder som hon tagit på mig och min fina Helios som jag sålde för 1,5år sedan..


Hoppas att han har det bra och trivs hos sin nya ägare..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ingunn

Kul att höra att dom gillade Wega! /I

2011-01-11 @ 22:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0