Ingen ridning för kallt

Publicerat: 2011-01-03 Kl: 22:44:29 | I kategori: Allmänt

Ja det går inget bra för mig med ridningen men idag har det varit kallt ända in på skelettet. Det funkar inte att stå och ha lektioner hela fm och hela em man blir så himla kall och fixar inte att sätta sig upp o rida efter det.
Hoppas det blir varmare i morgon annars blir det tufft att hoppa för Erik på kvällen. Gunilla Åkerman skulle komma i morgon på kursen och ha programridning men tyvärr har hon blivit sjuk så det blir lika många timmar i ridhuset imorgon.
Hästarna har i alla fall gått bra idag Alla har gjort stora framsteg. Hästar som varit med är Uranos, Jolita med några av mina flitigaste deltagare på kurser Christine har nog varit här 5 ggr på ett år! Hon och hennes svägerska kommer från Gävle. Hästarna har gått bra och vi tränade på programdelar. Dionysos har varit superfin tränat på att han ej får gå iväg utan istället vänta och använda sina bakben lite bättre. Carina är ju inte så stor uppe på denna jättehäst men hon klarar det super.
Leo går från klarhet till klarhet han har ju egentligen bara varit i träning sedan i höstas men blir bara bättre och stadigare i formen. Lille Castor avslutade med nya MSVC programmet (gamla LA:6) han går klockrent. Har blivit så bra i galoppen -galopperar riktigt i uppförsbacke med superfina enkla byten o förvänd galopp.
Roligt med sådana här kurser. Fast roligast om det var +15 ute.
Se om min käre man kan släpa ner min värmehörna som han lät bygga förra vinterna när Liane tyckte att det var för kallt att komma hit.
Drar ju lite ström....med infravärme men man håller sig ju varm.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0