Hektisk helg

Publicerat: 2011-01-23 Kl: 18:29:44 | I kategori: Allmänt

Halloo!

Hemma i Eskilstuna igen efter en fartfylld helg.. Igår hann jag ju som ni kanske märkte inte med något inlägg o bloggen. På morgonen red jag och syster först ut på Rangun och Limit innan jag hade lektion för Ebba på Gordon, hon fick rida i min/Milles fina dressyrsadel också :) Det gick väldigt bra för henne och vi fortsatte med att jobba med lite böjning och sidvärtsrörelser, vi hann även med förvänd galopp - där hon fick vända halft igenom och sedan bryta av till trav innan kortsidan. Ett bra sätt att träna förvänd galopp så det inte blir så skarpa svängar i den förvända galoppen.

Sedan red jag Mille i ridhuset, fick rida i den nedre halvan (40*40m) då mamma hade sina lektioner i den andra delen, han gillar inte riktigt att gå därnere plus att efter att jag hängt av oss ländtäcke  och dunjacka var det ännu mer farligt :S Mycket jobb med framridningen, har verkligen märkt av hur mycket framridning det behövs på båda mina pållar. Rangun tar det ofta ganska lång tid innan han släpper till osv medans Mille tar det tid för då han varje pass måste ifrågasätta och inte går fram för ryttaren då man startar, nästan så att MIlle tar längst tid nu faktisk. Jobbade skritten i säkert 15-20min innan jag kunde börja trava och sedan säkert 15min trav för det är ingen ide att tro att man kan börja med galoppen då han ofta står emot och sätter sig på tvären - vilket han gjorde ändå igår med två regäla bakutsparkar men då vart jag inte så imponerad och tog trav och böjde igenom honom på volten några varv sedan gick galoppen super! Mot slutet sedan var han så himmlans fin - tänk om han kunde vara så ifrån början istället!

Sedan in och snabbt kasta i sig lite lunch innan jag for in i duschen och sedan iväg till Stockholm för teater, en julklapp från mormor och morfar, Romeo & Julia. Tyckte att den var bra :) Sedan middag på en Italiensk resturang och övernattning på Clarion Hotel. Riktigt trevligt, elva stycken var vi.

Idag åkte vi förbi Hööks i Kungens kurva på hemvägen för att köpa nya tömkörningslinor och lite annat smått.
Väl på Ekelund fikade de andra medans jag smet ut och mockade åt våra hästar, när jag precis var klar kom mamma med en kärra men då var ju allt redan klart!!

Lindsey & Ida F in action! Imorgon kommer Tove för att besiktiga Lindsey och det ska ju förhoppningsvis gå smärtfritt, och då åker hon redan imorgon skulle jag tro.

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ann

Nej inte före sista januari åker hon isåf

2011-01-23 @ 20:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0