Hästar hästar hästar..

Publicerat: 2011-01-18 Kl: 18:57:32 | I kategori: Allmänt

Ja kan man få nog av dessa underbara varelser? :)
Nästan alltid underbara iaf.. Hehe ibland kan man även bli ganska irriterad och förbanad också, bara att fråga min härliga far ;P Som inte alltid är jättevacker i munnen då hästarna hittar på dumheter..

Idag började jag med att rida dressyr på Rangun i ridhuset tillsammans med mamma och Arrobell, idag vart det ett ganska lugnt pass med lättridning och att får ut halsen. Gymnasietjejerna kom också idag, de är ju hos oss på tisdagar och onsdagar.

Efter lunch satte vi fart med unghästarna, jag longerade först Demeter innan jag sedan satt upp och red en stund och tog även en galopp i båda varven. Hon är verkligen superfin och duktig, tror hon kommer att bli riktigt bra! Sedan tömkörde mamma Poseidon. Sist tog vi Gaia som mamma först tömkörde innan jag satt upp och red en stund, härligt häst :) Så himmla lätt och fin i handen.. Hoppas vi kan hitta någon som vill ha henne, vi har tyvär inte fått några napp på den nya annonsen jag la ut på hästnet.


Gaia och hennes föl Bell's Melete i våras..

Idag är det hoppträning för B-tränare Erik Berggren hos oss så då hoppar syster Mille.. Tycker han nog är kul, han älskar ju hinder!


Mille i sommras..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0