Fredag igen..

Publicerat: 2011-01-07 Kl: 19:55:32 | I kategori: Allmänt

Måste säga att veckorna går fort ändå.. Redan fredag! Syster följde med mig hem för att vi skulle gå på bio men nu får vi se om det blir bio eller inte.. Vill se Narnia :) Barnfilm - ja vet men tycker speciellt den första Narnia filmen är så himmla fin och mysig..

Idag började vi med att göra iordning Wega och Lindsey för att sedan rida och filma..
Wega:

Härlig "donna" :) Mycket power i den hästen!

Lindsey:

Riktigt fin var hon, märktes verkligen att hon blivit riden under julen.. Gjorde allt mycket bra! Förvänd galopp och sidvärts..

Ska bli kul och se vilka som kan vara intresserade av dessa fina hästar, speciellt Lindsey skulle kunna bli en riktigt bra tävlingsponny :)
I helgen ska jag lägga ut annonser på hästnet.se

Mille fick idag gå ut runt sjön tillsammans med mamma/Arrobell, Sofia/Limit (eller dampit som jag tycker skulle kunna passa då han är lite småvild :P) och Amanda på Miran..

Rangun fick en hjärtbultande pass dressyr i ridhuset då pappa, Peter och Peter skottade ridhustaket.. SÅ duktig var han som inte exploderade!! Men det gjorde ju att man fick lite axtra tryck så egentligen var det ju lite positivt med skottningen också :P Mamma hjälpe mig lite vilket var bra..

Nu ska jag vara lite social..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Sandra

riktigt fina hästar!

2011-01-08 @ 18:48:20
URL: http://hoppryttarnas.blogg.se/
Postat av: Madde

Tack Sandra! Ja det är verkligen fina, lite tråkigt att man måste sälja dem men man kan samtidigt inte ha hur många hästar som helt bara för att de är så FINA :)Tyvärr..

2011-01-08 @ 19:48:22
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Ingunn

Efter 30 år med hästar är min erfarenhet att de flesta hästar kan man trivas ganska ok med och lära sig något av, någon sällan gång dyker det upp nån häst som man bara inte gillar, och någon sällan gång dyker det upp en häst man trivs med någon så där alldeles speciellt bra. Wega är en av de där mycket speciella hästarna som jag så gärna hade haft mer tid med i mitt liv och nu när hon snart ska säljas ska ni veta att jag funderat några varv och funderat lite till....men varken tid eller pengar sträcker till för en häst till just nu och då blir ingen glad, varken häst eller människa. Jag hoppas att Wega hittar en ny ägare som hon kommer trivas med och önskar henne all lycka till!



/Ingunn

2011-01-10 @ 11:53:50
Postat av: Ann

Ja det är verkligen din häst Ingunn....hoppas vi ändå får se dig här igen. Hade jag badat i pengar hade du fått henne då varje häst har rätt till någon som tycker så mkt om en som jag vet att du gör med Wega

2011-01-10 @ 23:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0