Försäljningsstall nästa?

Publicerat: 2011-01-17 Kl: 20:14:11 | I kategori: Allmänt

Hehe.. Nja vem vet men kul är det att sälja hästar, när man hittar rätt köpare förstås. Funderade lite och insåg att vi sålt de senaste hästarna väldigt snabbt och till första som kommit för att prova. Leukothea såldes visserligen till spekulant nummer två men de kom samma dag och spekulant ett ringde dagen efter och sa att hon ville ha henne men då hade de andra redan bestämt sig. Kalypso åkte även hon till första spekulanten och blev kvar :)
Wega åker på onsdag och henne har vi också bara visat en gång. Detta är mycket skönt då det visserligen är kul att visa hästar osv men inte hur många gånger som helst. Jag tar iallafall detta som att vi har väldigt fina, välridna och trevliga hästar :D

Måste ju avslöja att familjen som tittade på Lindsey i helgen ringde idag och ville ha henne på en gång! Amazing :) Mamma tyckte iaf att de skulle komma och provrida igen så på fredag kommer de igen och sedan, om de fortfarande vill ha henne, vill de ha henne klinikbesiktigad.


Bell's Hera f.09
Foto: Erika Torrång

Idag började jag med ett dressyrpass på Rangun tillsammans med mamma på Arrobell, han var ganska spänd och omedgörlig till en början och jag fick lägga lång tid på framridningen. Vilket jag visserligen ofta får göra på honom men samntidigt så är det vädligt viktigt med framridningen för fungerar inte den så kommer heller inget annat att fungera. Han hade ju vila igår och gick ut i lördags. Jobbade med att bara få ut halsen och massor av tempoväxlingar och mycket kort trav och efterhand vart han bara bättre och bättre  - superfina klockrena byten, mn jag är livrädd för att det ska gå tillbaks till de gamla "knackiga" bytena :S Så jag försöker verkligen att förbereda i minsta detalj och att inte byta om det inte känns 100%!!
Vi gjorde hela 3st byten i vart 2:a!! Åhh vad jag blev glad. På slutet sedan var han så himmlans kanonfin och jag kunde rulla på i luftig fin galopp men riktigt lång och låg hals med rund nacke.. När han går såhär superbra så känns det lite jobbigt att min plan ändå är att sälja honom, den planen har visserligen funnits i ett par år nu utan att komma till skott så vi får väl se. Jag skulle nog hursomhelst vilja debutera MsvA/St George innan.


Finaste Rangun!

Mille fick sig också ett dressyrpass samtidigt som Sofia red sin "kanonkula" Golden Kolibri.. Sofia får bara jobba med formen - att få ut hennes korta "hoppehals" och att hon ska vänta på Fia inte trava på i 300 blås, hon har visserligen väldigt fin trav med det spelar ingen roll ;P
Mille var lite halvsur som vanligt till en början men med Kolibri där så vart han ändå lite mer framåt, gick helt klart bäst att trava på efter henne till en början så han inte funderade så mycket.. Han kom ändå till arbete ganska snabbt idag måste jag medge och på slutet var han lika rund och fin som Rangun varit tidigare på  dagen :D Happy happy ME och mina fantastiska hästar!!!

Mille ska få gå en LA:4 och Rangun får mjukstarta året med en MsvC:1 den 30/1 hos Katrineholms RF.

Hoppas på att det inte blir så kallt igen bara för då blir det inget tävlande.. Men gärna ett par minus för nu är det inte så mysigt ute på Ekelund, massa vatten och slask överallt.

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: lisa!

Hej! Hon heter Ramona (69) (SWB). Uppfödd i Staffanstorp, och tävlad av en tjej som heter Linnea Larsson upp till Medelsvår A-hoppning. De tävlade för Flyinge. Har du någon aning? :)

2011-01-18 @ 12:21:18
URL: http://llisahedman.blogg.se/
Postat av: Emilia

Vad många hästar som ska säljas :( Synd med Lindsey tycker jag (Wega har jag bara ridit tre gånger tror jag) men Lindsey har jag ridit när hon var som knasigast, och sett hennes framsteg. Har märkt att söta Karaat är borta, vad har hänt med honom? Vet att han stod ett tag, synd för han var en underbar ponny att ha lektion på.

2011-01-18 @ 19:46:06
URL: http://soautomatic.blogg.se/
Postat av: Madde

Emilia - Ja tyvärr måste vi sälja en del av hästarna. Karaat är fortfarande kvar på anläggningen, men står nu i vårt lilla tävlingsstall. Han fick en senskada tidigt i höstas som inte vill bli bra och i början av februari ska han återigen ultraljudas för att se om skadan läkt ut. :)

2011-01-18 @ 21:25:30
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0