ÅHH VILKA FINA HÄSTAR!

Publicerat: 2011-01-08 Kl: 20:14:44 | I kategori: Allmänt

Idag har både mina hästar varit SÅ FINA!! Helt underbart. Speciellt Mille var kanon :) Då jag gick in i ridhuset var det redan två hästar där vilket var bra då de återigen höll på med skottning av ridhustaket.. Mille är ju lätt lite spänd och nrevös av sig men de andra hästarna var så coola så det var ganska lugnt.
Kändes fin redan ifrån början och den lilla spänning som fanns i honom pga "snöösarna" var perfekt avvägd för att han skulle bli sådär alldeles alldeles underbar! Ett stort leende på läpparna :D
Efter ca 15-20min gick de andra hästarna ut och då vart han ännu mer på tårna men fortfarande så gjorde det mig inte så mycket för den gjorde bara att han hela tiden vart bättre och bättre, kändes som jag kunnat göra vad som helst med honom.. Ca 5min senare kom Peter och sa att de skulle nu flytta skottningen till mitten av taket så då bestämde jag mig för att utgå ganska raskt för nu började han bli lite väl spänd och stor..


Vill rida honom NU! Ser fram emot ett nytt dressyrpass på måndag, imorgon ska syster hoppa honom - det kommer han nog tycka är roligt.

Rangun red jag också dressyr på och även han kändes mycket mjuk och fin.. Framme för skänkeln. När vi sen kom till bytena så blev jag ännu mer lycklig - STORA och framför allt RENA byten! Han tog i så i bytena att jag nästan "for ur sadeln" Tänk om hästarna kunde gå såhär varje pass, fast då skulle man väl inte uppskatta det på samma sätt, nu hoppas jag på att detta betyter att nivån har höjts och vi kan utvecklas ännu mer tillsammans nu!

Gillar den här bilden skarpt, synd att den är lite suddig, han ser så stark och självbärig ut och formen är väldigt bra tycker jag :) tagen på hemmatävling Div 1 i april 2010

Är han inte bara SÅ SÖT?? (väntar på den blågula rosetten) :P

Jag hade även en privatlektion idag för Ida L på Lady innan jag red hästarna. har blivit en del lektioner denna veckan vilket är roligt, speciellt duktiga Ebba som hunnit med flera pass.. Igår var hon och Gent duktiga och fick göra många svåra övringar, Ebba fick även rida i Fias fina Cobra dressyrsadel.

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0