Veterinärdag idag

Publicerat: 2011-02-10 Kl: 20:59:05 | I kategori: Allmänt

Ja idag var då Tove här vår -veterinär kan man väl säga att hon blivit den sista tiden. Har alltid tyckt att hon var en av de bättre på Strömsholm men hon slutade ju och startade eget. Så har jag ej haft henne på ganska många år. Men i och med att vi skulle röntga så många hästar i höstas så passade det bra att ta ut henne. Nu har hon varit några ggr till och det passar oss mkt bra.
Hon är duktig på mkt. Idag skulle vi ultra Karaats sena igen. Han har nu stått i ett halvår den känns och ser mkt bättre ut nu, men det var bara lite lite bättre på ultraljudet.....så nu provar vi en annan teknik vi ska skritta igång honom se om det finns någon ridelev som kan tänka sig hjälpa till med det. Man kan ju ej stå hur länge som helst med en häst så här.
Kolibri fixade vi tänderna veterinären som besikta sa att hon hade hakar men det var inget akut att åtgärda. Tur att vi gjorde det för de var verkligen stora....några inackorderingar passade på att fixa tänder också. Mattarna tyckte inte att det var besvärligt att åka från skolan....
Idag har Limit gått i min sadel kändes stor skillnad tycker jag. Den sadel är som en väl använd handske för mig. Sitter så himla bra iden.
Fick tillbaks min lagade ridstövel igår naturligtvis hade skomakarn putsat stöveln på insidan. Limit tyckte att det gnisslade i början.
Snöstorm idag blir skönt för Sofia att komma hem till! Ikväll körde jag undan lite snö med traktorn när Jocke skodde man kom ju inte fram någonstans men det tar lite..eller mkt längre tid för mig att köra.
Snöyra och en massa bilar överallt.
Ann
Kommentarer
Postat av: Albin Loán

Sist jag red var på ett fullblod som är 173 centimeters galopphäst.



Vi började "sakta" och mitt X sa att detta är en lite ivrig galopphäst som gärna vill galoppera (daahh), så att jag fick hålla bestämt i tyglarna för annars börjar hästen springa.



Dock var jag ny allergisk och råkade nysa så hästjävlen började galoppera givetvis och jag håller på att trilla av. Den springer och springer och jag tror jag skall dö och håller om halsen/manen på hästen samt i sadeln. Efterkanske en minut så slutar hästen galoppera och är helt svettig, jag också.



Bakom mig efter ett tag kommer mitt x ridande och skrattandes. Hon hade kissat på sig för hon tyckte det såg så jävla roligt ut.. mmm. Fifan!



Krams

Albin Loán

-----

P.S. Hoppas du diggar min musik D.S.

Albin Loán @ Spotify eller på Youtube

2011-02-11 @ 12:15:35
URL: http://www.finest.se/albinloan
Postat av: josefin

hm undra om min bil kommer vara insnoad.. vi saknar er dar hemma iaf!

Kramar

2011-02-11 @ 14:45:26
Postat av: sofia

hur gick det med kolibri for coco?? maste bara saga att det ar super vader har tanker pa er dar hemma! tror jag aldrig har varit sa brun som jag ar nu!! kramizzar

2011-02-11 @ 14:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0