Storm (nästan) idag

Publicerat: 2011-02-03 Kl: 18:07:48 | I kategori: Allmänt

Fy vilket blåsväder idag. Hårt arbete hela dagen och nu är det snart städdags inne. Madde gnäller på att det är stökigt...
Idag fick jag mocka både utestallet o vårat. Madde hade skolbarn här (Sofias lilla grupp). Helt slut efteråt vi fick nämligen ett litet tillbud imorse då två av stona hamnade i valackhagen.
Sprang ut i halkan med havrehink o grimmor o grimskaft. Uranos är ju väldigt förtjust i ston. (Kasterades sent 4 år) det håll på att gå tokigt jag fick tag i Lindsey o Madde försökte ta Jolita när Uranos kom fram Lindsey vände upp mot Uranos o smackade på men där var ju även Madde.
Tur att det bara tog på låret. Det är så lätt hänt och hästar är super snabba och ston ännu mer snabba.
Det förbaskade takpappen i ridhuset spelade oss spratt när vi skull erida jag red Limit som var tämligen obekymrad till skillnad mot Rangun men till slut blev det för mkt även för Limit. Han var i alla fall mkt bättre redan från början idag. Det tar sig. Nu på sen em har jag tömkört Kolibri o Gaia. Det var bra för båda men framförallt för Kolibri hon blev så fin efter hand och har ju så fin trav o galopp. Åsa satt o beundrade henne länge.
Men 169 cm tror jag inte att hon är....
Nu så ska det fejas...
Imorgon åker Lindsey.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0