Sova!!

Publicerat: 2011-02-05 Kl: 08:35:51 | I kategori: Allmänt

Som i märkte vart det inget inlägg igår då internet inte fungerade här på Ekelund, inte heller min Iphone ville vara med :S Nått strul på 3. Både intenetmodemet och mobilen har 3 abbonemang.

Jag har nu sovit ca 9-10h - helt underbart skönt!! Somnade så fort jag la huvuddet på kudden halv tio igår och hade sedan ställt klockan på kvart i åtta idag på morgonen, jag vaknade lite tidigare men lyckades halvsova ända tills mobilen väkte mig igen.. Känns som att den här veckan har sovtimmarna varit alldeles för få.

Igår åkte som sagt LIndsey och det var just detta som gjorde att dagen vart ngt "förstörd" då detta tog ganska lång tid, mwn familjen verkar jättebra så det kommer förhoppningsvis att bli kanon :)
Jag har flätat hennes vans ocpappa fixar nya skor. Vi tycker det är viktigt att lämna hästen nyskodd, något vi inte verkar dela med så många andra som säljer hästar. Man säljer inte en häst som ska skos om-två veckor, utan det ska vara snyggt och fixat.

Så nu är det bara två ynka ston i "stohagen" med lektionshästar, Jolita och lilla Jazza. Tyvärr har vi inte fått så många svar på annonsen på Grappan, men när hon sedan också är såld så tänker vi släppa ihop Ronjah och Nejlika i stohagen. Då får också Gordon gå ut i valackhagen där vi redan har sex hästar, Gent, Uranos, Ture, Nisse, Athos och Bosson. Tror att "Barris" ska släppas ihop med dessa sex på måndag kanske för då har han varit här snart en vecka, och jag tror det komemr vara ganska problemfritt han är ganska låg i rang. 


Eftersom gårdagen vart lite som den vart blev det lite dåligt med ridningen också.. Jag hoppade Demeter, hon har bara hoppat en gång tidigare, mamma hjälpte mig det gick sådär kan jag väl säga - inte alls så nöjd. Hon som vanligtvis är så himmla framåt och pigg vekar nu ha tappat lite fart.

Rangun föröskte jag ha bomträning med men han var helt uppskruvad av att det låg en bom på marken och blåste storm utanför, stackars min lilla häst kan inte vara lätt att vara så rädd för allt. Mille fick hoppa lite små hinder - tyckte det var skitkul! Jag märker dock att jag inte hoppat så mycket senaste året.

Vad gillar ni limegrönt?? Nya lindor Rangun fick inviga förra veckan.

 

Nu har alla våra hästar varsitt snyggt marinblått ylletäcke!

 

Nu ska jag ut och ha lektion för Ebba på Gordon! Hörs senare :)

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0