och lördagen..

Publicerat: 2011-02-27 Kl: 18:59:42 | I kategori: Allmänt

Ja insåg att inlägget böjade bli väldans långt och eftersom datorn ibland kan få fnatt och radera så fick det bli ett inlägg för varje dag :)

På lördagen skulle vi bara se kvällsföreställningen så vi strosade runt lite nere på stan innan vi for till Scandinavium vid ett för att hinna med Mässan och mat innan kl.17..

Igår hade vi lite flyt också då Amanda Gullström fick ett fint stependium som hon fick ta emot på dagen men skulle sedan hem igen så jag och Fia fick hennes backstagepass :D Kanon eftersom vi denna föreställning hade fått platser på rad 33 :S Nu kunde vi dår sitta på "ryttarläktarn" längst ner.. Först var det en 1,55 hoppning då var det väldigt mycket folk så vi fick sitta längst ner, vilket gjorde att vi inte såg riktigt hela banan men å andra sidan de hinder som var nära blev det ju väldigt nära..

Hade lite problem att ta bilder här för ljuset blev väldigt skapt, massa blommor och blad samt pressfotografer mitt framför näsan :P Denna bilden är på Peder Fredricson på H&M Arctic Aurora Borealis.. Tänk om man kunde få tag på lite fint "blomster" till våra meeting i sommar :) Skulle vara kanonfint..

Sverigedressyrens "Grand old lady" får man säga så? Hmm ja hon vlir väl ändå 74år i år om jag räknat rätt.. Vilken krut-tant och härlig häst hon hittat (hos Ruebens där jag jobbade för snart 1,5 år sedan) Richelle 2. Inte alls som de andra hästarna då hon är lite mer "gammal" i modellen, lite korta framben och inte lika smäcker kroppsbyggnad men helt klart en häst med fina kvaliteter.

Jag gillade denna hästen men den visades verkligen inte från sin bästa sida under kûren. Blev väldigt kort och ihopdragen i formen och jag blev ganska förvånad över procenten han lyckades rida ihop drygt 67% :S Phillipe Jorissen på Le Beau..

Patriks ritt på lördagen var så kanonfin och harmonisk - verkligen väl avvägt. Däremor fick han nån miss som nog ändå kostade honom segern, ett galoppinslag i en ökad trav :( Patrik fick 81,025% medan Adelinde red ihop 82,875% Vi tyckte att Patriks ritt var bäst!

Under gårdagen då vi fick sitta på ryttarläktarn så fick vi även sällskap av Pether Marknes son Alex - expertkommentatorn :) Vi tre hade iaf trevligt.. Mamma och Jessica stötte ihop med Siv och Dag, och de fick nästan ännu bättre platser.. Sivs syster är funktionär så på nått vis fick de sitta precis bakom domare E utmed långsidan, men bord och allt.. Hmm de såg så viktiga ut..

Eftersom dressyren slutade så sent igår så hade jag och syster med oss lite ombyte och självklart . KLACKAR :P så vi bytte bara om och fixade oss lite och sedan stod vi återigen i kön till Pianobaren. Efter stägning vid två var vi ändå lite sugna på att fortsätta på stan men väl där insåg vi att det var kallt och "någon" hade förlorat sitt körkort kvällen innan så vi hamnade sedan på Max för lite nattmat - Ja, syster och Alex. Trevligt trevlig, var sedan hemma igenm vid fyra :S så nu är man lite sliten, men ser redan fram emot nästa gång!!

Tack alla fina och trevliga människor som gjorde helgen så bra!

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: elin

Le beau kommer också från ruebens =) pauli som utbildade den...

2011-03-02 @ 10:00:15
Postat av: Madde

Jaså?! Kul :)

2011-03-02 @ 20:23:56
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0