Nu har de åkt hem

Publicerat: 2011-02-09 Kl: 17:08:38 | I kategori: Allmänt

Gymnasiet alltså och jag sitter o väntar i stallet på att Jimmy ska komma in från ridhuset så vi kan kolla våra sadlar måste verkligen upp o vila innan lektionerna.
Kauko tog som sagt var sin lilla tid, vilken tur att jag kom på att kolla Bosson  han har ju varit nästan omöjlig att böja till höger även om han glatt hoppar alla hinder. Han hade ett tornutskott som låg fel och tryckte på muskeln - stackarn. Fick stå med nålar när vi åt lunch så han var alldeles mjuk o avspänd sedan knackade han det till rätta.
Många hästar blev det att gå igenom ett tag var det rena hunddagiset här då det ramlade in en väldig massa folk och hästar (ägarna hade hundar).
Idag har gymnasiet fått hoppa jag hade även idag uppsutten lektion och hoppade då Bosson :-D. Han var super fin på alla hinder(trots sin rygg) tänk vad han kommer vara fin nästa vecka!.
El Barcelona "Barris" fick gå med (Sofi red och har nu en ny favorit). Vi red samma övning som vi hade för Erik förra veckan och det gick super. Barris tyckte det var jättekul.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0