Nära ögat!

Publicerat: 2011-02-02 Kl: 20:52:41 | I kategori: Allmänt

Idag var det väldigt nära att jag föll i backen när jag skulle skutta lite sockerbitshinder :P Mamma tyckte vi skulle hoppa lite på Rangun och Arrobell så vi ställde upp tre sockerbits hinder på medellinjen för att hoppa på en "åtta". Rangun gick ju kanon när jag hoppade för några veckor sedan och jag värmde upp honom över en ensam bom vilket gick bra, sedan var jag väl lite klantig som styrde på hindret direkt men han kändes så med på noterna. Ack så fel jag hade! Han kastade sig åt sidan i ett luftsprång och jag fattar faktiskt inte hur jag satt kvar, minns att jag hann tänka att det vore ju bra om jag höll mig kvar.. Vore inte så bra för hans psyke att "tappa ryttaren", han är ju så himmla känslig och en sådan avramling skulle kunna förstöra mycket.
Han fick sedan kliva och småskutta över ett hinder där vi la ner ena änden på bommen, men han tyckte stundtals att det var  livsfarligt. Jag hade ju som plan att hoppa lite hästar imorgon fm så då får han nog gå över lite bommar igen. Tänkte att jag skulle ta Demeter, som bara hoppat en gång tidigare under ryttare, Mille, Rangun och Limit. Fia vill väll att jag ska hoppa hennes "nervvrak" Kolibri men jag har en liten ide med henne så det blir nog dressyr för hennes del imorgon också.

Idag red mamma Kolibri men när hon kom till galoppen så sköt hon lite så mamma ville byta häst med mig :p Jag satt på lilla "Barris" El Barcelona som ska gå på ridskolan. Vi har alltså inte köpt honom utan får låna honom av Josefin Eriksson som är i Thailand med syster just nu, det är hennes gamla tävlingsponny.

En snabb bild jag tog på honom innan ridpasset idag :) Väldigt lik Karaat, fast lite större. Barris är en supersnäll och okomplicerad gentleman och i början kommer han att gå med i de mer rutinerade grupperna och sedan även i de andra grupperna.

Mille fick sig ett dressyrpass efter 30min på skrittbandet, perfekt framskritttning, han var en riktig knöl i början och det kändes verkligen supertrist men efter en stund så var han bättre och sedan gick han kanon. Massa övergångar, tempoväxlingar, sidvärts - nöta, nöta, nöta...

NU vill jag att Pether ska komma hem igen så vi kan åka till Arphus och träna :) Han har varit utomlands och på träningar nu ett par veckor, tror han kommer hem på fredag eller nått sånt.

Demeter fick gå ut en sväng på morgonen och det gick väl hyfsat med tanke på att det var isgata och hon halkade med sina oskodda bakhovar - så pappa vart ju nöjd när jag sa att vi vill nog ha bakskor också! Tror hon är inne i en fas där hon växer eller kanske träningvärk men hon var ingte alls som hon brukar utan väldigt lugn och lite seg. Får se om hon tycker det blir skoj att hoppa imorgon.

Jag och mamma tittade också på den nya hemsidan tillsammans på lunchen, rättade till lite grejjer och la till lite. Min tekniske morbror Mats ringde också och han jobbar visst på samma ställe som vår gamla adress har sitt typ kontor eller vad man säger, är inte så himmla bra påm datasnack. Har iaf mailat honom så skulle han vidarebefodra så vi kan få nya hemsidan att fungera!! Ska bli skönt att få igång den..
Säger till så fort jag vet att den fungerar!

Hade ett spännande samtal på vägen hem också :) eventuellt får ni veta mer om detta om någon vecka..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Annika Helmbrant

Hej, va kul att hitta Barris på bild här. Ge honom en stor kram från hans gamla matte "Annika Jansson" i Storvik o hälsa Josefin oxå. Så kul att han har det bra =)Den känns som evigheter sen jag sålde honom men tänker på han ibland så nu googlade jag fram hans namn =) hälsn Annika

2011-10-15 @ 20:55:37
Postat av: kristian palmen

kram puss kristian palmen

2012-08-19 @ 20:17:42
Postat av: kristian palmen

kram puss kristian palmen

2012-08-19 @ 20:17:43
Postat av: kristian palmen

kram puss kristian palmen

2012-08-19 @ 20:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0