Kan det gå mera emot?

Publicerat: 2011-02-11 Kl: 21:56:47 | I kategori: Allmänt

Ja precis inkommen efter en kvällstempning av hästarna och de är så gott som feberfria: våra unghästar hade feber i dag + en inackordering.
Vilket betyder -inställd hopptävling nästa helg, ingen träning för Pether på måndag ingen hoppkurs för mig o Jenny för Jens Fredricsson på onsdag. Tror jag blir tokig!
Hade verkligen sett fram emot båda delarna hade även anmält mig för att hopptävla hemma!.
Inget ovanligt att unghästar får virusinfektioner. Men Demeter var verkligen dålig idag 40,2 grader även treåringen och åringarna hade temp + en äldre inackordering.
Veterinären var ej orolig för någon allvarligare virusinfektion men har man feber så har man.
Typiskt - vi varit på 5 års kalas ikväll då Sofia N ringde och hade tempat våra åringar o ikväll var de feberfria har nu precis varit o tempat de andra och ingen hade mer än 38,7. Så surt!
Stackars Isabell var så ledsen i em då hon skulle tävlat imorgon. Men inte så mkt att göra åt.
Luften gick ur mig mitt på dagen när vi upptäckte detta så jag struntade helt enkelt i att rida några fler hästar då vi ändå inte kommer iväg o tränar något och svinkallt och massor med snö på gården.
Denna vintern är helt sjuk. Stora vallar i nocken på ridhuset efter 1 dygns snöande det som var helt tomt på snö innan.
Välkommen hem Sofia!
Barris har idag gått med valackerna och alla överlevde detta han sprang in i sin box precis som han bott här i hela sitt liv redan. (Vid insläpp går lektionshästarna in själva i sina boxar)
God natt
Ann
Kommentarer
Postat av: josefin

skont att hora att det gick bra, brukar inte vara sa kaxig nar det ar sa manga nya! borjar bli lite orolig over min bil imorgon om ni sager att det ar sa kallt.. kul! Barris ar inte vaccinerad den senaste tiden sa kanske maste halla koll pa honom..

kramar

2011-02-12 @ 12:40:58
Postat av: Ann

Han är vaccinerad nu sedan han kom hit, om inte bilen startar så får ni hjälp på benstocken så ta det lugnt och njut de sista timmarna

2011-02-12 @ 16:46:56
Postat av: Madde

Njut? Näe.. tänk om bilen inte startar!! haha hem till kylan hem till kylan.. Mmmm va underbart.

2011-02-12 @ 20:27:08
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0