Hoppning

Publicerat: 2011-02-17 Kl: 21:43:54 | I kategori: Allmänt

Idag hade vi hinder framme i ridhuset, så det blev hoppning med alla hästar. Mamma hoppade Bosson och Arro Bell på morgonen medans jag hade ridning för pojkarna från skolan. Själv hoppade jag fyra hästar på em, började med Miran hoppade inte så högt på henne utan mer styrketräning med travhoppning och "omhoppnings" svängar då hon måste jobba ordentligt med bakbenen! Det är så kul att hoppa Miran väldigt lätt när hon är så här lugn och arbetsvillig.
Jag och Miran i sommras.

Efter miran var det Milles tur i början var han faktiskt lite dum, drog iväg och lyssnade inte på mig. Men när han fick hoppa lite högre var han super fin, ska bli så himla kul att komma ut på tävlingsbanorna med honom! Måste bara träna på att hoppa med "titt" hinder!

Kolibri var häst nummer tre hon var väldigt glad över att få hoppa! Lånade Johannas "flippan bett" idag och fick en mycket bättre känsla än sist kunde reglera henne bättre. Hon fick mest trav hoppa så hon skulle ta det så lugnt som möjligt och verkligen jobba med ryggen!
Fin hästen!

Sist men inte minst fick Limpan hoppa lite, blev dock inte så mycket men han var fin kanske lite ouppmärksam i början men han är så söt tycker det är så kul att hoppa!
Ser verkligen fram imot detta tävlingsår har en del mål som jag ska uppnå och det ska bli så kul när jag har fler hästar att hoppa!

kramar sofia

Kommentarer
Postat av: sofia

bra Fia kul att du skriver:) så man får läsa lite om hoppning oxå inte bara dressyr :)

stor tumme UPP!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0