HÄRLIGA old times!!

Publicerat: 2011-02-07 Kl: 21:12:40 | I kategori: Allmänt


Lidens Gentleman
Jag och "Gentis" en kanonfin D-ponny jag fick låna av goda vänner när jag var i tonåren. Ägarna är vår super banbyggare vid alla hopptävlingar Göran Blom samt hans fru "Maggan" Blom som är dressyrdomare.
Bilden är tagen efter prisutdelning på Väsby Ridklubb där jag red ett FEI program. Ska se om jag kan leta fram protokollet om någon är intresserad av sådant??
Planen med Gentis var att vi skulle tävla SM det året, tyvärr satte en skada stopp för våra ambitioner..
Han var verkligen "en klocka" genomsnäll och en super läromästare :)




Marwin 942
Tyvärr har jag nästan inga bilder på denna härliga häst jag fick öåna av Agneta Sjögren för att tävla dressyr på 2006. Denna bild är tagen på Strömshoölm då jag skulle visa honom på "Hingsttåget" - helt enorm tillställing men sjukt mycket folk och en galet taggad hingst! :)


Helios
Han ser så ung och smäcker ut på den här bilden tycker jag :) Minns inte exakt när den togs men tror jag red något LA program, i Vilsta - Eskilstunaortens RF.


Lattjolajban
Hmm stavades han så? Ni som varit med i "ridskolesvängen" ett tag minns nog denna krabbat eller hur? "Lattjo" kom till oss som 5åring om jag inte minns fel och han stannade väl i ca 3år tror jag. Här är han med Emma Åkesson som gillade honom skarpt!


Rose
Emma K och hennes förra ponny Rose.. Tänk vad tiden går fort, Emma början bli så stor nu.. Rose var förövrigt en riktig kanonponny!! En sån skulle man haft när man var liten ( jag hade väl visserligen inte vågat rida en sån ponny eftersom jag var så rädd ett tag) Med hennes gångarter och en liten dressyrryttare skulle hon nog kunna ta ett SM guld.. :) Synd att Emma började bli så lång..


Buffy som liten PUPPY!!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Sanna

Att bero på old times... Är tillbaka på Ekelund efter 10 år och det är inte mycket som är sig likt från den tiden! Fick en riktig nostalgitripp när jag fick se gamla boxskyltar som tillhört Wizard och Veira.

2011-02-07 @ 21:59:17
Postat av: Emma

Åh vilken underbar bild, vad liten man var!! Solklart den bästa ponnyn! Även fast alla kanske inte gillade honom ;) hehe

2011-02-07 @ 22:15:37
URL: http://emmaakesson.devote.se
Postat av: Emma K

Gud vad söt den var! ;) Saknar henne. <3

2011-02-08 @ 08:09:20
URL: http://emmakjellin.blogg.se/
Postat av: Monica

Åh, vad kul att se Gentleman! En kompis till mig (i Jönköping) ägde honom i några år och de tävlade mest hoppning på honom. Så jag har faktiskt ridit honom några gånger när han var ung! Tror att han var 3 eller möjligen 4 när de köpte honom. (Han slängde av mig första gången jag satt på honom för övrigt... Jag hade visst en läskig, prasslig jacka på mig! ;o)) Men han var verkligen en kanonponny och superhärlig att rida!

Vet du något om hur han har det idag?

Jag skulle gärna vilja se protokollet, så du får jättegärna lägga ut det! Ska visa min kompis den fina bilden också!

/Monica

2011-02-08 @ 14:51:35
Postat av: Madde

Vad kul med alla härliga kommentarer - ger en extra kick i skrivandet :) Jag ska komma ihåg att leta rätt på protokollet!

Jag är ganska säker på att han är kvar hos fam Blom och tävlas lite dressyr av sonen, Ola.

2011-02-08 @ 19:50:49
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Daniela

Hej :)



Jag måste bara fråga - Har Rose någongång stått i Norrtälje/närheten av Norrtälje?



I så fall provred jag henne när jag var liten..

Alltid kul att se vad det blev av hästarna :D

2011-10-31 @ 22:43:48
URL: http://powerpony.blogg.se/
Postat av: Madde

Daniela - har faktiskt ingen aning men du kan kika in på förra ägarens blogg och slänga iväg en fråga om vart de köpte henne :) parsival.devote.se



Lycka till!

2011-11-01 @ 19:21:09
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0