Trötter..

Publicerat: 2011-12-13 Kl: 12:33:27 | I kategori: Allmänt

Vore kul om man kunde mäta "energinivån" hos en människa och se hur mycket kraft som finns kvar när man som jag känner det idag  - halvt förlamad av trötthet och styrkan på en som det känns väldigt låg nivå..
Igår kom jag in ganska sent, strax före halv nio, efter att jag haft lektioner. Bland annat med teori för min dressyrgrupp som även hade med sig hembakat som de mumsade i sig samtidigt som vi hade "ridteori", jag red två hästar och visade/pratade,  i ridhuset vi fikade sedan ytterligare en stund i kafeterian. Fodra alla hästarna sin kvällsgiva innan man sedan kunde gå in och själv stoppa något i magen..
Därefter fortsatte jag med något jag inte kan skriva här i bloggen eftersom överaskningen då kommer bli förstörd, halv tolv gav jag upp då ögonen gick i kors på både det ena och andra hållet..

Jag red iaf alla fyra hästarna igår, Rocco, Navange, Elton och Rangun - de två sistnämnda använde jag i min teori. De fick först titta på Elton som är fyra (snart fem) och sedan Rangun som kommit en bit då han är 9år.

Idag fick jag börja morgonen med att "kröka rygg" som  pappa så fint utrycker det - sko. Paul (inack.) hade i söndags tappat en sko vilket jag slog på igår men han var inte helt medgörlig och jag var sjukt stressad och trött - jag insåg då jag satt på skon att den inte hade några broddhål!!! Så det var bara att göra om arbetet idag :/ sjukt jobbigt och trist för jag hade verkligen fått till det så bra igår, var ju bra länge sedan jag slog på en sko.
Fick även metallspån i ena pekfingret som jag ska försöka få bort ikväll när jag kommer hem, inte skönt..

Jag skyller misstaget med skon på att "någon dum jäkel" (kan ju bara vara min far ;P ) hade lagt skorna med hål i botten av kartongen - jag tog den översta och gick.

Vi kör en liten fråga mitt i inlägget då jag hittade en mycket gammal bild..
Någon som kan svara på vem detta är? ;P

Idag har jag på morgonen, förutom tappskon, mockat och krattat C -kortsidan samt på mitten av ridhuset då jag tänkte harva och det är svårt att komma åt bra på kortsidan, red sedan Rangun och kom på att jag var tvungen att ställa in hösilage.. Tror detta arbetsmoment är det jobbigaste av allt när mamma och pappa är borta!! Hade hyfsad tur i bröjan men nu har jag fått framk så många skitbalar där jag får slänga stora mängder hö :/ Mycket tidsödande och framförallt jobbigt/tråkigt. Jag måste hålla på och byta från skopan till klämmen på traktorn för att lägga det dåliga höet i skopan och köra bort det, lägger jag det på dynghögen är det full på en vecka känns det som :/ och då kommer problemet med låskorvarna på traktorn som fungerar sämre än sämst - tar oftast flera minuter att få loss dem..

Eftersom jag kör så mycket utanför dör jag ställer in höet i stora stallet så har det nu i plusgraderna blivit en enda lervällig som så smått börjar sprida sig ut på vägen och gårdsplan - INTE okej! Så jag körde på ett par skopor sand/grus på detta för att få det bättre.. Grrr..

Trodde dagen skulle bli bra men jag har ju inte ens börjat i vårt stall där nu mockning, ströa, fodra och sopa väntar.. Så ska jag hinna rida något mer också, har även Lady inbokad på em.. Ja och så var det harvningen ja - får nog fråga kära morfar om detta  TIDEN räcker inte till! 

Känns vid närmare eftertanke som att jag på något vis blir gnälligare och gnälligare i mina inlägg.. :/ inte bra får rycka upp mig och hitta på något kul! Hmm - kom gärna med förslag...

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Lotta B

Kabyl :-)

2011-12-13 @ 13:05:40
Postat av: Charlotte

Kabyl <3

2011-12-13 @ 17:17:53
Postat av: Emilia

Min första tanke var också Kabyl! :D

2011-12-13 @ 17:26:28
URL: http://soautomatic.blogg.se/
Postat av: Teresa

Trodde det var Nisse, men kanske inte?

2011-12-13 @ 18:24:17
Postat av: madde

Japp Kabyl är ju helt rätt!!

2011-12-14 @ 06:02:45
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Ingunn

Jag tycker att du försöka hitta en ledig stund, lägga benen på bordet och bara andas. Kanske titta på en film och äta lite godis också? Ta hand om dig!

2011-12-14 @ 14:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0