Skritt under ryttare!

Publicerat: 2011-12-01 Kl: 19:20:07 | I kategori: Allmänt

Idag har lilla Hera rört sig under ryttare för första gången! Fia hjälpte till att aggera ledare, hon var faktiskt ganska spänd men stod stilla ganska bra. Mycket bättre igår och jag tror stor del kan ha varit i att Fia var med idag, Hera är ju van men att det bara är jag osv att lyssna och följa. Jag behöver träna henne lite till ifrån marken så ska jag nog sedan sitta på henne själv igen nästa gång, men då måste hon förstå skänkeln lite och lystra bättre till rösten.
Hon har blivit väldigt duktig på mitt kroppsspråk och följer mig bra men blir ju helt annorlunda när jag sitter på.

Mamma hjälpte mig sedan med vildhingsten vill jag säga men han är ju inte hingst lägre och att skriva vildvalack låter ju inte så klatchigt direkt :P haha
Han var iaf väldigt fin och jag fick mycket bra hjälp av mamma som också nu peppade mig rejält inför deras semester som startar på söndag. Jag ger upp lite för tidigt - jag får inte ge upp alls oc framförallt MÅSTE jag tror mer på mig själv och att jag faktiskt KAN och gör RÄTT!
Pether hade visst frågat om honom igår så han gjorde nog lite intryck förra veckan ändå :D Blir ju svårt att åka dit nu när mamma och pappa är borta :/

Jag och Rocco i sommras..
Tror att Melina tagit bilden :)

Efter Roccos svettiga pass, var det Ranguns tur - jag gjorde iordning och värmde upp sedan fick mamma ta över medans jag hämtade en nyskodd Navange och red honom tillsammans med mamma. Hon tyckte sig se stor skillnad på den korta tid nu sedan jag satte igång honom efter strålrötan : KUL!

Jag har även haft lektion för Åsa på fina Lady på em - gick mycket bra :)

Föresten! Sista dag att skicka in sin matchningsbild är på söndag!!!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ebba

Så det är okej att man skickar in på söndag? :D

2011-12-01 @ 19:22:14
Postat av: Madde

Japp det är det :D

2011-12-01 @ 20:17:57
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0