Julen över för denna gång..

Publicerat: 2011-12-26 Kl: 12:08:20 | I kategori: Allmänt

Vi hade en mycket trevlig jul.. Först stallet på morgonen tillsammans med de inackorderingar som är hemma på julen, när allt är klart i stallarna vilket var ca halv tio så fikar vi tillsammans och de får alla varsin liten julklapp. Som vanligt var mammas hembakade bröd succé och tog slut fort som attan :P

Jag och Anders åkte ner till Mariefred en sväng för att köpa lite som saknades inför jullunchen.. Vi var inte så många 6st, jag, syster, mamma, pappa, anders och farmor.. Farmor åkte sedan hem vid 18 och mormor och morfar dök upp efter vi kvällsfodrat vid sju-halv åtta.. Då var det dags att äta IGEN!

Man är bara mätt mätt och mätt hela julen tycker jag :P Igår var vi hos Anders mormor där vi var 12st som åt, dock ingen julmat vilket kändes bra. Där bjöds det på potatisgratäng en extremt god svampsås och öm möjligt ännu godare oxfilé.

Fick äntligen lite längre sovmorgon idag - sov dock inte längre än till starx före nio, men har haft en lugn och skön förmiddag. Jag ska strax bege mig mot stallet för att ta tag i ridning av lite hästar. Rocco fick sig en premiärtur igår, han har ju inte jobbat ordentligt på nästan två veckor så han hade en del energi. Longerade först och sedan hjälpte mamma  mig, red ca 10min kanske och han blev svettigt.

Rocco i sommras..
Börjar känna mig smått stressad att hinna med allt med hästarna nu, är ju bara några dagar kvar till 2012 och sedan går det fort fram tills det att tävlingarna kör igång.

Har tittat på naturprogram på fm och fick se en helt fantastisk varelse jag aldrig sett eller hört talas om tidigare..

OKAPIA heter rasen och deras enda levande släkting är giraffen..

Väldigt vackert djur..


Giraffen..

Amazing vad mycket djurarter det finns man inte har en aning om..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: louise

gud vad fina djur har aldrig sett dom! dom är spännade att titta på dom har så mkt olika mönster på kroppen eller vad man ska säga! ;)

2011-12-26 @ 19:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0