Dan före dan..

Publicerat: 2011-12-23 Kl: 18:20:44 | I kategori: Allmänt

Igår var jag så sjukt trött att ja sov redan vid halv åtta på soffan i fosterställning, sov nån timme där innan jag förflyttade mig till sängen - som jag inte sovit i sedan i lördags natt..

Nu blir det ett par nätter på Ekelund igen - JULFIRANDE med familjen :D

Mamma och pappa klev innanför dörren vid strax efter halv två natten till igår, vi satt och pratade en stund och sedan ville de sova och vi sa att det var dags för dem att få sin julklapp - de tyckte den kunde vänta då de ville sova. MEN det funkar inte riktigt sa vi då så de fick ta trappen upp till övervåningen - mot sin julklapp - fram till sovrummsdörren där det satt en stor mörkröd/lila rosett samt en skylt med texten "God Jul"

Yes de fick ett nytt sovrum i julklapp!! Mamma grät, hon blev så glad och tyckte det var sååå fint :) Så det kändes ju toppen - verkligen bästa julklappen ever. Pappa pratade om att köpa julklapp till mamma igår och ja sa bara "-Lycka till att slå våran julkapp" hehe..

En lite suddig bild är allt jag bjuder på.. Två väggar blev alltså målade i en mörkröd/lila färg - kallades "Plommon" och två väggar i en mycket ljus nyans som kallades "Romans" som var åt det ljuslila hållet. Det man ser till vänster i bild är hörnet på den öppna spisen som målades i den ljusa färgen.
Vi, jag, syster och Anders - mestadels jag- har hjälpts åt att färdigställa rummet till deras hemkomst.
Även ny sängstomme och en byrå inhandlades på Ikea men där fick vi ekonomisk hjälp av mormor/morfar och farmor :)

Idag har jag hunnit rida en häst - Elton i ridhuset. Har ju inte ridit sedan i tisdags.. :/ Nu ska jag se till att hjälpa till med julstöket.

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Ingunn

Vilket fin julklapp!

Önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt år.

Hälsningar Ingunn

2011-12-23 @ 22:04:38
Postat av: christina

Åh, skönt att allt blev klart när dom kom hem, även om det blev senare än planerat. jsg får helt enklt önska god jul här ifrån strabnden ;)

2011-12-24 @ 22:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0