My black cat!

Publicerat: 2011-08-01 Kl: 20:35:11 | I kategori: Allmänt

Halloj!!
Idag har Rocco fått skutta lite igen och vilka "skutt" sen :) han skulle nog kunna bli en riktigt bra hopphäst också! Fia får väl prova att hoppa honom ngn dag men hon kanske vill prova honom ett dressyrpass innan va vet jag :P

Det är så himmla mysigt att hålla på med honom också för han älskar verkligen när man pillar och grejjar med honom - riktigt njuter och så fort man ska ut o hämta nu borste eller annat så tittar han ledset efter mig och/eller börjar vifta med ena frambenet..

Rangun gick ett "jogging" pass i ridhuset efter att ha fått skritta fram unghästrundan med Fia och Poseidon. Låg och rund form vad dagens melodi, kändes riktigt fin och det lovar ju gott inför helgens tävling.


My baby har blivit stor!!
Mamma har faktiskt anmält mig till vår debut i St:George nu också!! Vi är änsålänge bara reserver då det som vanligt blir knökafullt så fort anmälningarna släpps.. Tävlingen går av stapeln hos Hogsta Dressyryttare - :/ kanske inte optimala debutplatsen med alla "dressyress" men det ska nog kunna gå ändå :) Nu känns han så himmla fin!

Både Elton och Navange fick återigen gå ute på vallen ( stinkande åkern) hehe och jag tror faktiskt inte att Elton någonsin galopperat så fort :) Han var lite spänd i början vilket jag tror påverkade honom positivt eftersom han inte är så himmla på annars.
Navange var också lite spänd i början men det var ju precis som med Elton för att Uranos var så olycklig i hagen då flera av hans kompisar var inne. I galoppen var han iaf riktigt fin och det går verkligen att regelera den nu!

Navange på utebanan för ca 1,5 månad sedan..

Lägereleverna sköter sig också mycket bra och vi har på detta läger ett ganska stort ålderspann då den yngsta är 9år och den äldsta 16år..

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0