Lovely day..

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 22:32:38 | I kategori: Allmänt

Igår var det full fart som vanligt och vi (jag och Andres) hade bestämt att vi skulle gå på bio på kvällen så det blev inget inlägg då tyvärr :/ Vi var inte tillbaks på Ekelund förens vid halv ett på  natten.

Idag har det iaf varit en riktigt kanondag, även om det såklart inte varit en enda lugn stund och fullspäckat schema så har det flutit på så himmla bra och vi har verkligen världens gulligaste tjejer här på läger! :D Jag red först Elton ett dressyrpass på morgonen i ridhuset - kanonpass!! Helt klart det bästa han gått hittills :) Jobbar mycket övergångar där vi har lite svårt ner i skritt då han helst lägger på en tvärnit men det blir hela tiden bättre och bättre - ska faktiktiskt bli superkul att tävla med honom! Mamma var helt förvånad över hur fint han gick  "- jag trodde inte han kunde gå sådär" Varpå jag svarar "- Det beror väl på om man rider honom så eller inte" (med en liten blinkning ;P) haha..

Demeter hoppade jag på utebanan, vilket hon tyckte var grymt kul och jag planerar att rida henne för Erik på tisdag istället för Limit.


Mamma hade hand om lägertjejerna på fm med banbyggnad och banhoppning inför morgondagens avslutande "tävling". Jag lagade lunch och hade sedan hand om tjejerna ifrån 13'00 fram till alldeles nyss! Det har varit toppen och fungerat kanon. Mamma och pappa är på granngården på bröllop! De fick börja med lite dressyrteori och titta på när jag hade en 30min lektion för Ebba på Gordon där hon bland annat fick rida igenom LC:1 & LB:1, medans jag instruerade henne och tjejerna på läktaren som tyckte Ebba var jätteduktigt :)
Det gick verkligen kanonbra så det ska bli jättekul att se hur de löser det tillsammans på tävlingen på tisdag.

Efter Ebba fick de sedan träna på kadriljen genom att gå den till fots innan de sedan fick förbereda sina hästar, borsta osv, medans jag gjorde iordning Rangun och sedan blev det ännu mer teori. Nu uppsutten då jag visade lite olikar rörelser som skolar och skänkelvikningar osv. Sedan red jag även ett MsvB program, hela tiden förklarade jag vad jag gjorde och de fick komma med frågor - superkul och det kändes verkligen som något jag skulle vilja göra oftare. Om än lite jobbigt att prata samtidigt som man rider.

De gjorde sedan iordning sina hästar och vi tränade på kadriljen till häst, gick mycket bra och tjejerna ville öva om och om igen - mycket ambitiösa - vanligtvis brukar de inte vilja rida igenom det så många gånger. Vi åt sedan mellis innan vi red hästarna till hagen och sedan var det persedel- och stallvård innan middag - TACOS - halv åtta. Jag han då med att rida Rocco innan i ridhuset gick jättebra, var lite orolig hur det skulle gå utan mamma vid min sida men det gick så bra så! Jag och Fia fixade middag, sedan var Fia badvakt medans jag fixade disk och efterätt sista dagen till ära. Ett stort glassberg som ni får se bild på imorgon för dena här datorn är allt annat än snabb :/

Förutom glass blev det även popcorn vilket var mycket uppskattat! De fick även se min och Arrobells Kür ifrån Strömsholm 2006 som jag hittade i en låda! Han var så fin och jag blev alldeles varm inombords av att se den :) Jag ska försöka använda mig av muiken och göra om lite i galopprogramet till Rangun om vi ska rida Kür i Gnesta 2 oktober, tror de skulle ha det då..

Nu måste jag sova!

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Sofie

Va kul att du o Elton ska ut o tävla? Vart och när?:) skulle vara kul o åka o kolla på honom :) mvh Sofie

2011-08-14 @ 10:04:56
Postat av: Nellie ♥

Kika in på bloggen och se om det var du som vann veckans blogg :)

Kram! c:

2011-08-14 @ 13:01:55
URL: http://nelliiesplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0